Schnelle Lieferung. Schlechte Kommunikation

Habe mir ein Zubehörteil für meine Harley Davidson bestellt. Beschreibung und Lieferung alles super. Nachdem ich festgestellt habe, dass das Zubehörteil viel zu überteuert ist, habe ich beschlossen dies wieder zurückzuschicken. Die Schritt für Schritt Retour Anleitung habe ich befolgt und warte immer noch auf eine Rückantwort… letztendlich habe ich das Paket ohne Retourenschein an die Adresse zurückgeschickt. 15€ Versand von Deutschland in die Niederlande... leider kein Retourenschein bekommen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Commande de pièces

Bonne réactivité contact et livraison

Lekker snel geregeld!✅

super

snelle levering, snelle reactie

Kompetent und zuverlässiger Händler

Artikel gekauft und über jeden Status informiert worden. Ware innerhalb 3 Tagen gut verpackt angekommen . So wie es laufen soll !

twijvelachtig

Bestelling geplaatst en vlot geleverd, echter passen de bajonet niet op de bestelde remslang. mogelijk dat ik de verkeerde besteld heb. Dus ff mailen, helaas geen reactie ook op het telefoonnummer welke op de bon staat blijkt alleen een gesproken bericht te zijn, en zo ben ik helaas teleur gesteld in deze dienstverlener, en kan ik hun niet aanbevelen.

Schnelle Lieferung

Alles bestens

Excellent

I haven't received my goods yet, but I can't fault the service they've kept me up to date with everything so far.

Helemaal top!

Ik kon nergens in heel Nederland en buitenland geen white wall banden meer krijgen. Tot mijn grote verbazing stonden ze wel op de website van choppershop en ook voor een nette prijs, Voor de zekerheid maar even gebeld of dit wel actueel was en echt op voorraad. Ik kreeg meteen iemand aan de lijn, (geen lange wachttijd voordat je uiteindelijk iemand te pakken krijgt) en ja hoor gewoon op voorraad. Vriendelijke man die nog ff voor de zekerheid vroeg of ik ook wel aan de binnenbanden had gedacht en een nieuw wiellint en vervolgens zei dat hij ze meteen ging pakken voor mij en ze dezelfde dag nog zou versturen. Ook dat was niet gelogen want kreeg direct een track & trace via de mail en inderdaad de volgende dag in huis. Echt helemaal geweldig, ik ga hier zeker vaker bestellen en kan het iedereen vet aanraden!

Really good approach

Im really satisfied, Goods is in good quality. Everything was fine.

verkeerde artikel

rem leiding besteld maar verkeerde banjo's erbij

Site de confiance

Livraison rapide produit conforme a l annonce.

Snel geleverd ,zoals omschreven

Ik had mijn led verlichting na een paar maanden weer stuk, dit onderdeel was eerder al geleverd door choppershop, Met een mailtje over eventuele garantie ligt er een paar dagen later al een nieuwe led verlichting in brievenbus, zonder kosten. Ik denk aan jullie mocht ik nog iets nodig hebben. Geweldig geregeld, tkx

Prima levering lekker vlot

Transaction de qualité .

Le produit est conforme à mon attente , le délai et le tarif de livraison très correct , le suivi du colis facilement accessible ... Pour moi tout est très satisfaisant .

Super service

Correct service & good prducts

I ordered some lights for my Harley. Delivery was fast. Product absolutely correct. I was in doubt about what I needed and called the company. The man on the phone went over all kinds of options patiently and gave me great advice as it turns out. Excellent service to say the least!

Hulde

Je krijgt wat je bestel en keurig op tijd.

Prijs kwaliteit super

J'ai commandé, j'ai payé, ça a été livré comme convenu.

Pas de surprise, donc satisfait.

Heel fijn zaken doen, ik ben goed op de hoogte gehouden van de lopende bestelling. Gemaakte beloftes werden nagekomen ( waar vindt je dat nog)

Levering duurde langer en mis een onderdeel

Pakketje ontvangen geopend en geen pakkist en beschrijving mis ook bout en moer en spaeser om koplamp te verplaatsen Op internet bevestiging filmpjes bekeken en zijn allemaal met beugel voor koplamp te verplaatsen die er bij mij niet bij zit Heb een streetbob 114

Is goed

Je jullie kunt er goed bestellen

Geleverd wat besteld is

Ulgersmaweg 47