article defectueux

Chopperchop en general est une boite que je recommande pour son serieux, mais le gilet en cuir Blood Moon noir.... quelle catstrophe! plus de 3 mois pour recevoir l'article et a la reception: un odeur du cuir si forte qu'il est presque impossible de porter le gilet. Dommage son look est super, mais l'odeur tellement desagreable et "chimique" que tout est gaché. c'est anormal de vendre ca.

Zeer snel geleverd, volgende dag

Werd goed geholpen via telefoon betrof binnenband met zij ventiel. Nu ook hopen dat hij past.

Correcte en snelle afhandeling. Komt zelf met een andere alternatief.

Zal in de toekomst zeker van hun diensten gebruik maken

Sérieux et rapide

Première fois que je commande, mauvaise manipulation de ma part , je commande le même produit 2X, de suite je contacte par mail , réponse rapide et problème réglé tout aussi rapidement. Délai de livraison rapide et envoi soigné. Dommage qu'il n'y ait pas le paiement et 3 ou 4x ce qui m'aurait permis de prendre des pièces plus conséquentes.

Snelle levering en een goed product

Super snel geleverd

RAS

RAS

snelle nette levering, product was goede kwaliteit

Goede prijzen, je wordt netjes op de hoogte gehouden wanneer je pakket komt.

Prima service, attent en behulpzaam

Uitlaten besteld voor mijn Indian. Helaas was de levertijd wat langer dan verwacht. De bestelling werd zo omgezet zonder gedoe. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van deze bestelling en ook het kleine verschil in aanschafprijs werd a la minuut op de rekening teruggestort. Ik moet alleen de db killers nog installeren, als de hond een meter achteruit vliegt op het moment dat de motor voor het eerst werd gestart, is daar wel over na te denken…..

Product beantwoord volledig aan de omschrijving en snel geleverd!

Voldeed aan mijn verwachting

Ben zeer tevreden over de op maat gemaakte remleidingen.

Très satisfait

Produit conforme à ce que j'attendais et livraison rapide, c'est top

Super snel

Enorm snel verzonden

Uitstekende service en communicatie

Steeds goede communicatie,leveringen steeds goed verpakt

Excellent matériel et simple a commander

La commande des clignotant led que j’ai commandé a été prise en charge de suite et envoyé direct je les ai reçu très rapidement! Super service je recommanderai chez dès que j’aurai besoin de quelque chose pour mon v-rod⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Very prompt delivery and the parts were good quality.

Good to work with a company that has the shipping to the uk well sorted. No problems with having to pay extra customs duties etc.

Great service just the product I wanted

Great comms

Hitzebeständige Farbe aus der Spraydose

Schnelle Lieferung, gutes Material als Schrumpflackeffekt für einen Ventildeckel vom V8-Motor.

Hele slechte service

Het is een chaotisch bedrijf. Eerst zeggen ze dat ze de producten opsturen ,dan dat ze het product niet hebben en die zelfde dag wordt het nog afgeleverd. Hun administratie is een RAMP. Ze snapper er niets van. Ik koop er nooit meer wat!

Très bon produit

Très bon produit conforme à la description je recommande

Alles super, netter Kontakt, gerne wieder!

Es hat alles gut geklappt und ich bin sehr zufrieden! Ich werde wieder bestellen! Für die lange Lieferzeit konnte der Choppershop ja nichts aber sobald die Ware wieder lieferbar war ging die Ware raus. Echt klasse!

prachtige site

zeer goed materiaal en vlug geleverd een aanrader

Perfekt

Teile wie bestellt schnelle Lieferung

Vrijdag besteld,,,zaterdag in huis,,,zeer goede service

Ulgersmaweg 47

9731BK Groningen