Goede en snelle service

Als zeer prettig

Mijn bestelling van een fatastisch mooi lederen solo zadel

Nog geen 24 uur na mijn geplaatste bestelling zag ik dat er een korting zou worden gegeven op bestellingen. Ik heb een mailtje gestuurd met de vraag of ik ook in aanmerking kwam voor de,ze korting. Een dag later een mailtje terug gekregen waarin mij de korting werd gegund. De korting werd een paar dagen later teruggestort. Erg sportief van Choppershop.com. Dan het zadel, hij is nog mooier dan ik mij had voorgesteld. Ik stuur jullie snel een fotootje.

Altijd top!

Website is duidelijk en producten zijn al jaren zoals omschreven en nooit teleurstellen. Nu een klein zwart spatbord dat zo gemonteerd kon worden en met een beetje poets was eruit ziet of t net gespoten is.

Goed en duidelijk

Voor de eerste keer besteld hier. Snel geleverd eerlijke prijs én kwaliteit.

Goede en snelle service !

2" zadelveren besteld, maar waren helaas te slap.

1ere commande

Envoi rapide et bien emballée le site est super bien fait, recu des autocollants, sympa christophe en shovel

Gooood

Very very good quality products. Fast delivery ! 1 yeak !! Recommended for sure!!

Super kwaliteit

Choix qualité rapidité

Site internet clair livraison rapide petite attention dans le colis.

Un peu partagé : choix, réactivité, livraison sans problème, mais petit défaut sur le produit livré.

Je suis partagé : tout s'est très bien passé quant à ma commande et sa livraison. Depuis, j'ai remarqué un tout petit choc sur le filetage du robinet d'essence que j'ai acheté. J'attends de l'installer pour savoir si il va pouvoir fonctionner : l'étanchéité, sur ce modèle, est assurée par une conicité du pas de vis. Est-ce que ce défaut (minime) va l'empêcher ? Verdict dans les heures qui viennent.

Snel bezorgd en goed verpakt.

Top spul

Binnen 2 dagen geleverd en goed verpakt. Ziet er allemaal top uit en van degelijke materialen.

Bonne qualité facile à monté juste délais de livraison

Super & snelle service!

Perfekt geholpen met de 5/16 1" RVS bouten! Bedankt en tot de volgende keer!

Goede communicatie

Je word goed geïnformeerd

Erreur dans la commande

Une erreur dans la commande jusqu’ici rien de grave cela peut arriver à n’importe qui. Ce qui est moins acceptable c’est leur lenteur à répondre au mail et au final pour m’apporter aucune solution. J’ai donc du me débrouiller par moi même.

• Nous recommanderiez-vous? Non

uitstekend

als ik nog onderdelen die op deze site staan en hier kan bestellen zal ik dat zeker doen

Snel geregeld.

Snel geregeld.

overzichtelijk snel en verzorgd

Overzichtelijke,duidelijke site, Snel en netjes verpakt geleverd.

Kwalitatief goed product voor een scherpe prijs

Ook de verpakking was heel netjes.

Alles zoals omschreven

Ik heb de gremlin bell besteld voor mijn man, en hij was op zijn verjaardag binnen, top. Leuk item, hangt al trots onder zijn motor. Bedankt.

Materialen netjes binnen gekregen.

Alles netjes binnen gekregen alleen problemen met DHL gehad voor de zoveelste keer. Choppershop belde meteen met DHL en het was daarna opgelost. Thanks Choppershop!

Prima en betaalbaar met goede service

Was nieuw voor mij maar is vatbaar voor herhaling

Prima, producten, snelle levering, top

prettig bedrijf, ze denken mee en leveren snel de gewenste producten.

Ulgersmaweg 47

9731BK Groningen