Goede service.

Na een verkeerde levering van een product die ik had besteld, is er direct positief op gereageerd en het juiste product afgeleverd.

Impecable

Bon service , gars sympa , bon conseil. Tres sérieux.

Produit conforme à la description, rien à a redire, produit de qualité.

La produit a été monté par un garage, ils ont rallongé les câbles, ils étaient trop courts, mais super rendu, tout fonctionne très bien. Je recommande !

Superservice en advies!

Ik heb hier een tank voor mijn Harley en meerdere onderhoudsproducten gekocht. En zal Choppershop zeker aanbevelen. Goede service, snelle respons en een aantrekkelijke prijs voor top producten

tres cool pour bricoler sa becane !!

Sauf erreur de ma part j ai commandé un levier de frein et d embrayage ,mais celui d embrayage ne va pas sur ma moto j espère ne pas me tromper de fournisseur !! sinon très bien ,rapide !! et puis autocollants en cadeau très sympathiques

Snelle levering en wat ik wel grappig en tegelijkertijd persoonlijk vond was het stikkervel met op de achterkant handgeschreven ' bedankt Lourens' dus dikke duim

RAS PRODUIT DE QUALITE CONFORME A MA COMMANDE

MANQUE JUSTE UN INTERLOCUTEUR FRANCOPHONE AFIN D EXPLIQUER LES PROBLEME DE MA COMMANDE !!!!!!

Zeer goed goede service en snelle levering

Goede telefonische service maar zeer lange levertijd

Er wordt veelvuldig geadverteerd met snelle levering. Wanneer dit uitloopt wordt duidelijk gecommuniceerd. Echter is de originele levertijd van 1-2 werkdagen inmiddels 6 werkdagen langer. Speciaal hier besteld voor de korte levertijd ten opzichte van andere webshops.

Schleppender Support

Zunächst hab ich schnell Antworten bekommen und mir wurde ein Produkt (Quite Baffle) empfohlen, das ich dann auch bestellt habe. Leider dauerte die Lieferung dann über 3 Wochen und als sie dann endlich da war, haben die Quite Baffle nicht gepasst. Auf meine Anfragen wurde und wird bis jetzt nur sehr schleppend geantwortet und es gibt bis jetzt keine Lösung. So gewinnt man keine Kunden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Duidelijk en goed

Helm biltwell gringo S gekocht via deze site.. Dag erna al binnen, met handgeschreven dankjewel voor de bestelling erbij.. Echt super, goede prijs/kwaliteit. En

7jaar

Excellent.

Très satisfait de ma commande passée. J’ai reçu mes pneus moto très rapidement Conforme à mes attentes Merci

prima meer kan ik er niet van maken

gewoon goed reageren altijd netjes op je mail op je vragen zijn berijd mee te denken. gewoon prima

Snelle afhandeling en bestelling goed verpakt.

Goed bedrijf voldoet aan mijn verwachting en kwaliteit onderdelen.

Nice book good quality

Friendly people

Gewoon zo als het hoort

Kwaliteit van het product is matig. Maar dat ligt aan de prijs.

Supersnel verzonden, goed verpakt

Veel keuze, snelle verzending, normale prijzen

Snelle service.

Db-killers zaterdag besteld na telefonisch contact, waar ik heel goed mee was geholpen. Maandag al in huis! Toppie!

Aanrader

Alles goed!

Nur zu empfehlen.

Snel en goed:)

Kan niet beter, snel alles binnen helaas kerr wat kapot aangekomen en wordt gelijk opgelost. Gaan zeker vaker bestellen. Bedankt mvg fons

Super service

Zeer snelle levering en goed product

GEWOON NETJES

TIEN PUNTEN

oke

snelle levering geen gezeik.

Ulgersmaweg 47

9731BK Groningen