Super Kontakt super Abwicklung

Der Kontakt aus Deutschland nach Holland lief ohne Probleme. Die Ware wurde zügig und problemlos geliefert. Ich wusste immer wo die Bestellung steht. Und danke nochmal für die coolen Aufkleber! Gruß Dirk

Ik had mijn twijfels om te bestellen op deze site ! Maar heb het er toch op gewaagd en moet zeggen ik ben zeer tevreden !!!!!! Ik zal hier zeker nog bestellen !!!! Mvg Bjorn

Netje en snel geleverd

Gewoon goed. En wat je verwacht wordt geleverd

super

super goede service aardige gasten die egt met je meedenken als je een vraag hebt

Great place too shop

Great place too shop

Het bestelde product was wat ik er van verwachten. Netjes ingepakt en snelle levering. Top service

Top! Supersnelle levering..

De levering van de Fork Rubbers ging supersnel. Heb nog geen tijd gehad om ze te monteren maar dat zie ik zeker goed komen.

Vlot, prima en volledig

Snelle levering, artikelen goed verpakt. Extra leuk, persoonlijk bedankje erbij geschreven

Persoonlijk tintje

Persoonlijk, een kleine hand geschreven groet op achterkant van een sticker. Niet zo maar de bestelling in een doos en opgestuurd. Wat overgens wel netjes verpakt was

service rapide

produit correspond bien à la commande service rapide beau produit je le recommande

Superrr bestelling was er heel snel

Prima materiaal super blij met mijn bagagerek voor mijn motor

Heb nooit mijn pakket gekregen

Heb risers besteld bij deze winkel door de reclame voor 21u besteld morgen in huis. Op maandag bestelling gedaan en op woensdag kreeg ik bericht dat het pakket terug bij afzender was. Op donderdag werd het opnieuw verstuurd en op vrijdag kreeg ik bericht dat het geleverd was... maar niet bij mij. Na te proberen contact op 'te nemen en altijd afgeduwd te worden kreeg ik een mail met een creditnota. En de vraag of er niemand met mij contact had opgenomen. Niet dus. Was eerste keer en ook wel laatste keer dat ik daar iets besteld heb.

Mitigé

Bonjour, Site pratique à utiliser, envoi rapide, mais je n'ai pas reçu mon colis, bloqué depuis plus d'une semaine chez DPD, pour un problème de lisibilité d'adresse. Je ferai un nous commentaire à réception.

Sehr zuverlässig

Schneller Versand und sehr freundlich

Zeer vlotte levering

Lekker snel

Snelle levering en mooi spatbord. Tot de volgende bestelling!

Erreur sur les caractéristiques du produit

Il est écrit sur le site et sur les caractéristiques du produit qu'il est en 2 x 35W mais il est en 2 x 60W donc au montage et lors du test les fils de la moto ont grillé et le fusibles a pété. Aucune notice fournie avec le produit sur la correspondance des couleurs des fils avec leur fonctionnalité.

• Nous recommanderiez-vous? Non

goede service

Uitstekende service. Eén artikel was licht beschadigd. Foto gemaakt en binnen 2 dagen had ik een vervangend artikel in huis.

Goed product voor scherpe prijs

Fiberglas doek besteld voor uitlaatdemper. Snelle levering en goede prijs!

Perfect !!!

Snel geregeld snel , geleverd , kan niet anders zeggen dan perfect !!

Good product

And fast delivery to Sweden.

Teleurstellend en duur

Ik bestelde een kentekenplaathouder die op foto mooi afgewerkt lijkt, niet dus... Een een stuk onafgewerkt metaal koste me geleverd bijna 80€. Nu ben ik eens benieuwd hoeveel het me nog zal gaan kosten om dit te laten afwerken ( chromeren of overspuiten ) . Naar mijn mening is het dan ook TELEURSTELLEND EN DUUR !

Good - I will come back.

Amigos.

Mooi assortiment en snelle service

Ulgersmaweg 47

9731BK Groningen