Heerlijke kleurige opbergtas

Deze tas had ik al veel eerder moeten aanschaffen , zij opening fijn op Schiphol en de diverse vakken geven me ontzettend veel opbergruimtes bv oplaadapparatuur en note books . Het kleuren spectrum is boeiend , in een oogopslag terug te vinden . Groet Rob

In 1 woord, super

Bestelling was de volgende dag al binnen, en super verpakt!

Site de confiance

Première fois que je fais confiance à Thunderkraft pour acheter un nouveau sac à dos et ce fut simple et rapide. Rien a signaler dans la finalisation de la commande et dans la livraison. Je recommande.

Absolut empfehlenswerter Shop

schnelle Lieferung, guter Preis und ein sehr freundlicher und prompter Kontakt mit dem Kundenservice per email, weil ich die Größe des Mantels umtauschen musste. Hat alles reibungslos funktioniert, gerne wieder

Vlotte levering!

Fijne ervaring. Op de overzichtelijke site vond ik terug waar ik al jaren naar opzoek was.

Très content du produit !

J’ai commandé une gold green Kate Flower Estate Gold Estate et elle est conforme à mes attentes et très jolie La livraison a été rapide

Ravie de mon achat

Contente de mon premier achat sur site et envoie très rapide, je recommande !

Mooie producten snelle levering

Mooie producten, snelle levering. Goed verpakt maar geen verpakkings overkill. Fijn! Zou zo weer bij ze bestellen

Helemaal top!

Zeer fijne ervaring gehad.

P*E*R*F*E*K*T

Bestellung. Lieferung. Easy peasy.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en voldoet aan verwachting

Feine Auswahl, feiner Service!

Die bestellte Jacke kam etwas anders an, als abgebildet - das Foto auf der webseite war nicht ganz aktuell. Der Kundendienst war sehr bemüht, sehr nett und superflott - mir wurde ein prima Rabatt angeboten, falls ich die Jacke behalten möchte ... und das möchte ich - Vielen Dank!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd, top service!

Backpack supersnel en netjes geleverd. Mooie website met coole producten!

pessima

io dopo 1 settimana non ho ancora ricevuto nulla! Peccato - mi serviva - servizio pessimo - mi spiace

• Ci consiglieresti? No

Parfait !!!

1ere expérience d'achat réussie ! Livraison rapide et soignée. Merci :)

Simplicité et qualité

Produit conforme au site Produit de très bonne qualité Bon rapport qualité prix

Sérieux

Livraison ultra rapide. Très satisfaite de mon achat.

Sac à dos étanche rolltop

Conforme à mes attentes !

Prettig en correct

Good!!

Quick delivery, great product

Good service

Second time shopping here and I'm amazed by the level of customer service. Fast shipping, good communication and nice products. Thanks.

Impeccable

Commande rapide de mon sac Rains en promo, livraison dans les temps et bien emballé. Expérience parfaite !

Ok

Retouren Abwicklung dauert aber dennoch zuverlässig abgewickelt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles perfekt gelaufen.Vielen Dank!

Sehr professionell.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Das Produkt überzeugt und ist einfach nur stylisch.

Alles bestens gelaufen!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire