Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
prima webshop , goede service , snelle levering en beste prijs
23 June 2021
peter
Achel
zie bovenstaande
22 June 2021
Gemma Erkens
Kerkrade
Les prix sont super avantageux ! J'ai été livrée ultra rapidement ! Quel plaisir !
18 June 2021
Irina Genova
Treignes
Snelle levering, Stevige verpakking Veel voordeliger dan elders!
15 June 2021
Ann
Aalter
Vlotte en juiste levering
14 June 2021
Denise
Sint-Michiels
Al mijn kennissen en familie heb ik laten kennismaken met jullie website! Supersnelle en correcte levering! Niets als lof!!
9 June 2021
Lieve
Assenede
Tip Top
7 June 2021
Anika
Berchem
De bestelde goederen werden mij correct geleverd. Degelijk verpakt. Binnenin zodanig voorzien zodat de goederen (en hun verpakking) niet beschadigd konden geraken. Zeer scherpe prijs.
7 June 2021
Ariane
Denderhoutem
De verpakking kan beter, de kartonnen doos met de producten was gescheurd maar gelukkig zijn de goederen in de doos niet beschadigd. Dit door de stevigheid van de plastieken flessen. Al het overig was prima.
30 May 2021
jean vanlandschoote
Rebecq
Michel
Eeklo
Mijn pakket was laat maar ik werd snel geholpen en alles is goed gekomen.
20 May 2021
Geraldine
Amsterdam
Ik gebruik al een tijdje de producten van Vichy. Het prijsverschil kreeg mijn volle aandacht... Als alleenstaande is het mooi meegenomen om mijn favoriete producten aan democratische prijzen te kunnen kopen. U heeft er een vaste klant bij, en ik vertel het door. Ik merk al heel goed het verschil, mijn huid is echt mooi aan het worden.
Peggy
Knesselare
Zachte en lichte crème, wordt goed door de huid opgenomen. Niet plakkerig of vet; fijne structuur ; geen zwaar geparfumeerde geur. Ook goed voor de gevoelige huid. Mooi resultaat! Echt een aanrader .
Rita
Erembodegem
was de eerste keer dat ik bestelde; planning klopte zoals aangekondigd bij het bestelproces
christine
Leuven
1 remarque son site avec point BE ce là donner de la confiance. 2 contacter avec le service facile, joignable. Et merci.
18 May 2021
Chheang
32 rue du fort 1060 Bruxelles.
Groot aanbod - goeie prijzen, correcte levering van bestelde producten op zeer snelle termijn (volgende dag al)
18 May 2021
Evelyn
Aalter
De ene dag besteld, en de volgende dag al in huis om te gebruiken. :-)
15 May 2021
P. Verkerk
Rotterdam
Zeer tevreden vlugge levering maar heb mijn product niet zo dikwijls nodig. Gelieve mij verder geen reclame te sturen. Indien nodig zal ikzelf reageren. Met vriendelijke groeten. Jacques Hoet.
13 May 2021
JACQUES HOET
Humbeek
Doos is open afgeleverd door de post, gelukkig was alles nog aanwezig en de potjes creme verzegeld, denk dat als het parfum was geweest de verpakking wel zou leeg zijn.
Beveelt niet aan
9 May 2021
Martin
Hier
Alles zeer goed verlopen vanaf bestelling tot levering geen problemen .Bestelling zeer vlug en op tijd geleverd
8 May 2021
raymond
booischot Belgie
Alles is vlot verlopen. Er stond op de website geschreven 1 dag later in huis . Dat klopte niet anders hadden ze 5 sterren gekregen.
7 May 2021
Sylvia
Lede
Snel correct voor een scherpe prijs. Het is wel even zoeken op de website.
6 May 2021
Darien Lacluyse
Gullegem
20ste besteld en 21 st geleverd in stevige verpakking, duidelijke mails i.v.m. verzending, meer moet dat niet zijn
4 May 2021
Rudi