Prima ervaring!

Uitstekende service

• Hoe heb je MyComfort24 leren kennen? Familie/vrienden
  • Mist er iets in ons online aanbod? Zo ja, laat gerust weten wat je mist. N.v.t.

service

een uitstekend afhandeling en vlugge bestelling prachtig

• Hoe heb je MyComfort24 leren kennen? Familie/vrienden

Vriendelijke communicatie en snelle afhandeling van bestelling

Snelle feedback en correcte afhandeling van verkeerde bestelling. Heel tevreden !

• Hoe heb je MyComfort24 leren kennen? Familie/vrienden

Prima kwaliteit en snel geleverd

Het ondergoed dat ik besteld had was van prima kwaliteit en werd op de afgesproken dag geleverd.

Alles prima in orde!

Levering is goed verlopen.

• Hoe heb je MyComfort24 leren kennen? Google
  • Mist er iets in ons online aanbod? Zo ja, laat gerust weten wat je mist. Nee

Mango: herintroductie geniaal.

Uitstekende pasvorm. Goedkoop. Zal zeker bijbestellen bij volgende promotie.

• Hoe heb je MyComfort24 leren kennen? Sociale media
  • Mist er iets in ons online aanbod? Zo ja, laat gerust weten wat je mist. Piyama

Vlot en correct

Snelle levering van gekozen producten uit mooi gamma.

• Hoe heb je MyComfort24 leren kennen? Familie/vrienden

Ruime keuze, snelle levering en behulpzame klantendienst bij problemen.

goede aankoop

voldoende keus aantrekkelijk prijs

• Hoe heb je MyComfort24 leren kennen? Familie/vrienden
  • Mist er iets in ons online aanbod? Zo ja, laat gerust weten wat je mist. neen

Aflevering niet op gevraagde bestemming

Desondanks vraag voor levering in postautomaat zending, die niet door mij opgehaald zal worden, op foutieve bestemming (afhaalpunt in Koningshooikt terwijl ik in buurt van station in Lier woon) Reeds in behandeling door jullie klantendienst

• Hoe heb je MyComfort24 leren kennen? Sociale media

Stipte levering goede kwaliteit en duidelijke webside

• Hoe heb je MyComfort24 leren kennen? Sociale media

Magnifique expérience et livraison ultra rapide. Merci

Merci beaucoup pour la parfaite commande et l’ultra rapide livraison.

• C'est la première fois que vous achetez chez MyComfort24 ? Non
  • Comment avez-vous découvert MyComfort24 ? Google
  • Y a-t-il quelque chose qui manque dans notre offre en ligne ? Si c'est le cas, n'hésitez pas à nous faire savoir ce que nous devrions ajouter. Élargir le choix des marques en proposant également des articles à prix basique.

Een feel good-ervaring na een lange zoektocht vooraleer we bij toeval op jullie webshop kwamen!

Idem als hierboven

• Hoe heb je MyComfort24 leren kennen? N.v.t.
  • Mist er iets in ons online aanbod? Zo ja, laat gerust weten wat je mist. Neen; bij vorige vraag: 'toevallig' ik was op zoek naar boxer onderbroek.

bestelling correct en op tijd ontvangen, dank U.

goeie service,

• Hoe heb je MyComfort24 leren kennen? Google

Voordelige prijzen, en goeie merken.

Een goede omschrijving van de artikkelen, voordelige prijzen en goeie merken. Snel geleverd door Bpost, passeren meermaals per week langs op hetzelfde tijdstip.

zeer tevreden

betrouwbare site met Belgische merken. Vlugge afhandeling en levering.

Heel tevreden over de levering

Heel tevreden over de levering

goede en snelle communicatie

goede en snelle communicatie

Pas livré à mon adresse

La poste n'a pas respecté l'endroit de livraison. Le colis était resté à la poste . Ne pouvant me déplacer J'ai donc demandé à une voisine de bien vouloir récupérer mon colis. M. Boland

• Is het de eerste keer dat je bij MyComfort24 hebt gewinkeld? N.v.t.
  • Hoe heb je MyComfort24 leren kennen? Sociale media
  • Mist er iets in ons online aanbod? Zo ja, laat gerust weten wat je mist. non

Zeer snelle levering, hartelijk bedankt!

Zeer goed, perfecte pasvorm

Zeer goed, goede pasvorm

Uitstekende online-winkel

Zoals altijd top, goede service, mooie en degelijke producten.

• Hoe heb je MyComfort24 leren kennen? Familie/vrienden

Eenvoudig bestellen en snelle levering. Kwaliteit ok.

• Hoe heb je MyComfort24 leren kennen? Sociale media

Gewoon hoe het moet zijn !

Ik heb een opruim gedaan in de kast van mijn man : pyjama's, kousen en ondergoed. Wat ik nieuw nodig had heb ik bij MyComfort24 gevonden aan heel goeie prijzen. Iedereen content ;-) Volgend weekend doe ik mijn kleerkast !

• Hoe heb je MyComfort24 leren kennen? Familie/vrienden
  • Mist er iets in ons online aanbod? Zo ja, laat gerust weten wat je mist. Blauw mannenondergoed

ik ben tevreden

Ik heb al vaak besteld en ik zou niet meer bestellen als ik over iets niet tevreden zou zijn.

• Hoe heb je MyComfort24 leren kennen? Google
  • Mist er iets in ons online aanbod? Zo ja, laat gerust weten wat je mist. collectie voor jongeren

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.