Ruime keuze, goede prijzen en zeer snelle levering.
Steeds vlotte afhandeling van bestellingen
Super tevreden.
Via de website van mycomfort24 kan je makkelijk je keuze maken. De maattabel helpt je de juiste maat van ondergoed te kunnen bestellen. 2 dagen later geleverd in de keuze van jouw afhaalpunt. Mooi verpakt en prima kwaliteit van ondergoed.
Ik vond alles wat ik nodig had in het ruime aanbod. Ik had een fout gemaakt in het leveradres, een kort mailtje en dit werd onmiddellijk recht gezet. Heel tevreden klant.
Het geleverde ondergoed is van prima kwaliteit en aan een competitieve prijs. Het werd na de bestelling al na een paar dagen geleverd.
Zoals steeds correcte levering en op tijd. Geen enkele negatieve opmerking
mijn bestelling werd correct en snel afgehandeld
Zeer snelle levering, goed verpakt en voordelige prijs.
Bij mijn bestelling van ondergoed werd een korting van 20% correct toegepast. Toen ik dezelfde dag naar Bol.com keek naar hetzelfde pakket ondergoed, bleek de prijs nog 7 Euro goedkoper per pakket. Dat was wel een teleurstelling. Vergelijken voor je bestelt blijft noodzakelijk.
Hartelijk dank voor uw bericht en voor uw bestelling. We begrijpen dat het teleurstellend kan zijn om te merken dat hetzelfde product elders goedkoper beschikbaar was, ondanks de korting die u bij ons heeft ontvangen. We doen ons best om onze prijzen zo competitief mogelijk te houden en bieden regelmatig acties aan, maar het kan helaas voorkomen dat er prijsverschillen zijn tussen verschillende aanbieders of platforms. Uw feedback helpt ons om hier extra aandacht aan te besteden. We waarderen het dat u ons hiervan op de hoogte brengt en hopen dat u ondanks dit punt tevreden bent met uw bestelling en onze service. Mocht u in de toekomst vragen hebben of twijfelen over een prijs, dan helpen we u graag verder. Met vriendelijke groet, Het myComfort24 team
Goed geleverd
Alles ok
Duidelijke website. Snelle en correcte levering.
Service impeccable
Ik bestel vaak bij MyComfort24. Voor de hele familie. Altijd prima in orde.
Ik bestel al jaren mijn ondergoed en sokken bij Mycomfort24. Nog nooit problemen gehad.
Tevreden klant
J'avais déjà commandé chez vous pour la marque avion homme mais malheureusement elle n'était plus disponible j'ai donc commander dulcia suivant vos recommandations qui disait que c'était similaire mais ce n’est pas le cas le t shirt est beaucoup trop long on dirait une robe et surtout taille trop trop petit j’ai commandé du xl et ceci ressemble plutôt à du S , j’ai dépensé de l’argent dans le vide étant donnée qu’ils ont fini à la poubelle
achat de boxers
Snelle en correcte levering
Degelijk, veilig en goed.
Nog steeds ontvang ik mijn berichten op mijn oud scarlet-adres. In uw voorlaatste mail raadde u mij aan om mijn scarlest-adres in mijn Google adressenlijst te verwijderen, hetgeen ik gedaan heb. Bpost heeft u mijn scarlet-adres doorgegeven. U blijft dit fout oud adres gebruiken!
Originele beoordeling
Pas de problème
Altijd waar voor je geld.
Zeer vlotte en goeie service.
Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.