Goede webshop

Goede webshop

Très bon contact téléphonique avec Stéphanie

Envoi et réception rapide. Date flexible pour la réception. On peut choisir la date. Pour les caleçons Calvin Klein j’ai reçu un très bon support par téléphone pour effectuer le paiement de la part de Stéphanie. Petite remarque pour les slips sloggi 3 + 1 gratuit. J’avais commandé un 42 . J’ai reçu un 44. En fait il n’est pas indiqué ( en tout cas je ne l’ai pas vu) lors de la commande si on doit noter la taille en taille européenne ou française. De plus, j’avais noté 3 slips pensant recevoir le slip gratuit. Mais dans l’envoi il n’y avait que les 3 slips. Des indications lors de la commande seraient utiles pour ces cas. Mais tout a été rectifié très rapidement grâce au support téléphonique de Stéphanie à nouveau. Merci et bonne fin d’année. Agnès

de la commande à la réception : 10/10

Jamais aucun problème

Alles heel correct verlopen

Snelle en correcte levering, ook heel tevreden over de bestelde artikelen

set badhandoeken

Heel tevreden met de zachte handdoeken set met bijpassende washandjes. voelt heel zacht aan en de kwaliteit is heel goed. zeker een aanrader.

Zoals verwacht

Alles vlot verlopen, vlotte betaling en vlotte levering!

Belgische kwaliteit,super aangenaam om te dragen

Correct

Correct vlot

Degelijk aanbod & correcte service. Fijne aankoopervaring!

Ruime keuze en correcte prijs-kwaliteitverhouding voor een online-handelaar. Ook de verpakking en verzending zijn prima. Fijn ook dat er pure Belgische merken als Eskimo en Dulcia bij zijn. Er is meer dan voldoende info over het aanbod, al mag de focus voor mij nog iets sterker op lokaal, sociaal en milieuvriendelijk textiel, bvb. met een onafhankelijke duurzaamheidsscore per product/merk. Heel tevreden.

Heel tevreden

Produkt was in orde

supervlot

alles perfect en mooi verpakt ontvangen ,ik keer zeker nog terug bij jullie.

Vlugge levering Zeer goede kwaliteit

x

x

Eenvoudi bestellen, perfecte verwerking bestelling en levering.

Heel tevreden

Correcte levering

Perfect geleverd.

Het was een cadeautje, veel kan ik er nog niet over zeggen.

Vlotte levering

Mooie kwaliteit beddengoed

Heel tevreden over de service

Tevreden over de leveringen,ook over de terugzendingen

snel te bestellen - goede levering - prijs kwaliteit in orde

SNEL EN CORRECTE SERVICE

Snelle en correcte afhandeling v/d bestelling Mvg. Patrick Thienpondt

Niet tevreden over sommige artikels

De maten van de lakens zijn niet correct!

Tip top in orde!

Snelle levering en alles naar wens zoals altijd

topkwaliteit

Bestelling gedaan vlugge en correcte levering

Heerlijk, lekker warm.

Wij hebben en katoen/flanellen dekbed besteld, ik heb het dezelfde dag toen het toekwam, gewassen en opgelegd, mijn man schrok hij dacht dat dit een "gebreid" exemplaar was, oogt zo mooi en ongelooflijk heerlijk en lekker warm om onder te slapen. Wij zijn een tevreden klant.

Duidelijke keuze op de website. Correcte levering. Zal nog gebruiken.