Ik ben globaal heel tevreden

Mycomfort24 is een prima onderneming snelle service maar ook zeer goede productkwaliteit. Hartelijk dank

Goede service!

Snel geleverd, leuke kortingen!

"BESCHIKBAARHEID" = 0,00000

Veel reclame door vaak e-mails te sturen, maar beschikbaarheid van een model en maat is VEEL TE laag!! Een compensatie van €5,00 is wel mooi, maar lost het probleem niet op!! Een leverancier die niet alle maten KAN aanbieden, verkoopt zijn stock en "thats it", moet je als klant daar tevreden mee zijn?? Van herenondergoed "Clever boxer Wit Ammolite Latin Boxer H" is de laatste 5 e-mails nog GEEN ENKELE keer de maat M beschikbaar geweest! OK! Er werd me gevraagd de recensie en quotering aan te passen. Ik blijf het "niet echt eerlijke" aanbieding vinden, want op die manier zal ik "mijn model dat ik graag had" altijd mislopen!!

Aanbod is ruim. Snelle levering.

Zeer tevreden klant

Gebruiksvriendelijke website, vlotte levering en zeer goede kwaliteit van de aangekochte artikelen. Ik ben een zeer tevreden klant en raad Mycomfort24 aan!

Vlot, ook voor retourneren.

Correcte levering.

Dit was mijn eerste bestelling en die is voor herhaling vatbaar.

Goede service, snelle levering

Ruime keuze, handige site

Oke

Vlotte service

Produits de très bonne qualité et vaste choix

Grand choix et livraison rapide

Een snelle levering, correcte prijs

Graag meer merkenbureau voor nachtkleding

Topkwaliteit aan huis geleverd!

Het materiaal wordt duidelijk omschreven met correcte informatie en is van zeer goede kwaliteit. De dag van levering wordt nageleefd. Alles goed beschermd ingepakt.

Vlot, correct.

Goede producten aan mooie prijzen.

Zeer goede klantenservice en kwalitatieve productenducten

Omruilen owv foute maat ging zeer vlot en de klantenservice was professioneel en vriendelijk. Zo laat je klanten terugkomen.

Formidabel

Ben zeer tevreden over mijn bestelling bij jullie

perfect

Zoals het moet ...

Alles naar wens

Snelle levering en goede producten

alles ok

website was makkelijk en werkt vlot

Een overzichtelijke site.

Kwaliteitsvolle kleding aangeboden bij My Comfort24,snelle afhandeling en levering door b-post.

Intéressant, mais je regrette le non emploi des langues

Je trouve le site de mieux en mieux fourni. Point de vue prix, il est dans les marges habituelles. Point de vue délai de livraison, j'avais le choix entre 3 dates. J'ai choisi la 3me (un vendredi), mais j'ai seulement été livré le jour ouvrable suivant ... POur ce qui est du reste, j'ai un compte francophone, mais toutes les communications se font en néerlandais. Je ne suis pas trop géné, étant bilingue, mais mon épouse qui ne comprend pas le néerlandais n'y comprend absolument rien. Elle n'est pas la seule. Je trouve donc que ce ne serait certainement pas un effort surhumain de communiquer avec les clients dans leur langue véhiculaire. Merci

zeer tevreden

Steeds in orde en behulpzaam als je iets moet vragen .

Problemen worden onmiddellijk opgelost. Vriendelijk personeel.

Aangename textiel

Het oogt mooi en voelt goed aan!

Vlot geleverd zoals afgesproken

De website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Snel eenvoudig en correct

Prima prijs kwaliteit