Raad ik iedereen aan.

Alles verloopt altijd perfect . Het is altijd goed verpakt en komt redelijk snel aan.

Snel en correcte service

Goed overzicht, verzorgde en snelle levering.

zeer tevreden

Steeds mooie aanbiedingen. Prima prijs-kwaliteit voor bekende merken. We zijn fan!

heel aangenaam contact

Kwalitatief ondergoed aan een scherpe prijs

Kwalitatief ondergoed aan een scherpe prijs

zeer goed

prijs kwaliteit en levering op tijd = toppie

Solden heel vlug gedaan!

Ik had slipjes van Sloggi gekocht in aanbieding 3+1 gratis. Na 4 tal dagen wilde ik er nog wat bij bestellen maar de aanbieding was weg!! Heel spijtig!

Helemaal ok!

Redelijk geprijst. Het meeste is aanwezig, hier en daar een gaatje in het assortiment. Correct geleverd.

Tevreden

Toch een 5 tal dagen moeten vooraleer het pakketje aangekomen is, oorzaak, overstroming.

J' aime réserver par téléphone, ancien système vu mon âge. le catalogue est plus difficile

J' ai attendu assez longtemps avant de recommander par tél. Etant habituée à l'ancien système Les articles non soldés sont plus difficiles à trouver. come je commande d'année en années les mêmes produits pourquoi ne pas créer un historique et adapter les prix; Pour le moment je recherche, housse de protection en bambou et il me faut en temps fou ....... MAIS: les personnes présentes pour prendre ma commande sont très très gentilles et ont beaucoup de compréhension; MERCI A ELLES POUR LEUR PATIENCE

gemakkelijk, vlot en snel

vandaag besteld, morgen ter plekke geleverd. Super service!!!

voldoet volledig aan de verwachting . levering perfect op tijd .

a

Zeer goede kwaliteit van de gevraagde artikels

Ik heb verschillende artikels ondergoed besteld maar spijtig genoeg heb ik 2 artikels teruggestuurd omdat ze toch te klein waren . Alhoewel er niet verwittigd werd bij de bestelling heb ik kosten moeten betalen voor de terugzending . Dat vind ik spijtig . Ik heb wel het bedrag vermindert met de portokosten teruggekregen zoals werd afgesproken .

Vlotte levering

Goede kwaliteit

Promo altijd meegenomen. ivm met de maat twijfel ik soms Eur. want DL en Nl maten zijn groter dan Belgische.

Uitstekende service!

Ik ontving een dekbedovertrekset met een defect(scheurtje). Na het versturen van foto, werd onmiddellijk voor een oplossing gezocht. Ik ben heel goed geholpen, waarvoor ik een bedankje verstuurde.

groot aanbod, zeer tevreden over mijn aankoop, mooie promoties

een echte aanrader, snelle levering, zeer goed verpakt, prijs/kwaliteit is zeer goed . Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop

Un bon service rapide

J'ai répondu à votre offre de 4 slips Sloggy au prix de 3. J'en ai pleinement été satisfait.

Ontvangen wat we bestelden

Alles ontvangen wat we bestelden. Wel één min puntje: de levering was een dag later dan gepland.

Niks op aan te merken.

Bestelling zoals het hoort, 2 dagen later bericht van de Post dat mijn pakje in het afhaalpunt op mij lag te wachten. Degelijke verpakking en prima kwaliteit van de bestelde goederen. Beter kan niet!

A

A

superkwaliteit

Snelle levering, goed van prijs en superkwaliteit. Wat kan er nog méér?!

Vlot

Zeer goede B2C werking, vlotte afhandeling en een mooie keuze van artikels, leveringen zijn zeer correct