De onduidelijkheid over de juiste maat

Ik heb maat 44 wat voor mij overeenkomt met large, en bij ontvangst zie ik op alle bestellingen XXL staan. Ik heb het dan gepast en bleek goed te zijn.

perfekt op alle vlak!

Merk vrij te kiezen,levering volgens afspraak,

Bestelling verloopt zoals voorzien

Goed linnen!

Excellent

Très content, excellente qualité. Service excessivement rapide, très sérieux

Ruime keuze in verschillende prijsklassen

- ruime keuze - duidelijke artikelbeschrijving - interessante promoties - snelle levering

Prima service. Grote Keuze. Enkel de website kan nog verbeterd worden met bvb je selectie van favoritete items.

Défaut à la housse de couette ..... que faire ? La renvoyer .? Possibilités échange?

Commande housse de couette mais défaut structure tissu ... échange? Je suis très satisfaite du suivi; Je me suis d'abord vue proposer un échange mais étant donné que ce modèle n'était plus en stock et que je n'avais trouvé aucune autre housse de couette qui me satisfaisait autant, je me suis vue proposer un remboursement dès la réception du colis en retour. Retour à leurs frais et remboursement rapide après réception. Je n'hésiterai pas à commander à nouveau car la qualité et les finitions de la housse étaient très bons ... dommage qu'il y ait eu ce défaut... Merci encore pour le suivi

Super kwaliteit

Zeer goede pasvorm, super kwaliteit voor deze prijs en correcte afhandeling van de bestelling.

Perfect!!

Stipte en corecte levering. Super kwaliteit.

Topper voor ondergoed!

Heel snelle service aan een topprijs!

prima !

alles is excellent verlopen. het zoeken op de site. plaatsen van de bestelling, en de snelle levering.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer vlotte en correcte levering

positief

alles perfect verlopen

Très bon et beau produit, à prix correct

Livraison à domicile très rapide (le lendemain); site web très clair et facile à utiliser. Pour ce que je sais, Mycomfort24 fait partie du groupe Colruyt. Pourquoi ne pas proposer une livraison au Colruyt...

alles perfect, dank!

Bestelling vanop vakantielocatie zonder kaartlezer. Gelukkig konden we betalen via eenvoudige overschrijving wat wel lukte!

Goeie kwaliteit

Snelle levering, mooie kleuren, goeie kwaliteit

Meer dan snelle service!

Ik had zelf een bestelling verkeerd doorgegeven. Even gebeld en omdat het nog niet was ingepakt werd het op dat moment veranderd en had ik het toch op het juiste moment in huis. Dat is nog eens een service!

heel goed

Stipt en correct

Ik ben zeer tevreden over mijn bestellingen bij Mycomfort24.

Snelle levering, kwaliteitsmerken en steeds de laagste prijs!

Geleverd wat ik besteld heb en optijd

Goed optijd geleverd. Alles correct verlopen

Subliem in aanbod en prijs.

Steeds een correcte levering binnen de afgesproken termijn. Bovendien is er een groot aanbod van kwaliteitsvolle producten voor betaalbare prijzen.

Mijn ondergoed (sloggi) dat ik gekocht heb was echt goed.

Mijn ondergoed dat ik gekocht heb viel reuze mee !

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

Website is gebruiksvriendelijk, de bestelde artikelen worden correct en snel geleverd

Zeer snel geleverd ! en goede kwaliteit en pasvorm.

Zeer snel geleverd ! en goede kwaliteit en pasvorm.

Tevreden, mooie kwaliteitsvolle dekbedovertrek en hoeslaken!

Zéér goede kwaliteit en mooi!