Snelle, correcte bediening

probleemloos

Parfait

Bon travail

voor herhaling vatbaar

Stipte levering zoals beloofd en ophalen pakje via barcode : gemakkelijker kun je het niet hebben

Prima service!

Bij het bestellen had ik mij vergist van maat. Zodra ik dat merkte heb ik een mail gestuurd waarop ik heel snel een antwoord kreeg. Mijn vergissing werd rechtgezet en ik ontving slips in de juiste maatç

Goede snelle service, maar slechte kwaliteit van product

Bestellen, betalen, leveren ging heel vlot. Echter waren de hoeslakens slechter van kwaliteit dan aangegeven op website. Ze voelen hard aan en de rekker zit enkel over de hoeken ipv over heel de zijkant. 1 van de twee had tevens een gaatje in het laken dat ik pas opmerkte nadat ik het gewassen had vóór het eerste gebruik. Na contact met de klantendienst mocht ik de lakens terugsturen en ze zullen het terugbetalen. Wat een service!

service efficace rapide, site très clair

aucun problème

zeer goed

zeer goed

Correct en goede prijs/kwaliteit

Dank u voor mijn verjaardagscadeau !

Zeer vlugge levering, en dat is altijd fijn

Gekregen wat ik verwacht had.

Ik ben blij dat ik mycomfort24 leren kennen heb.

Vlotte levering

Kwaliteit voor een goede prijs

Heel tevreden

De bestelling werd snel geleverd., Daar ik een foute maat had doorgegeven, heb ik de bestelling terug gestuurd. Mijn geld werd ook snel terug gestort.

Op de voorgestelde dag geleverd

Heel tevreden over de kwaliteit van het artikel

superkwaliteit

veel keus en snelle service

Information sur les disponibilités et rapidité de livraison

Article conforme au visuel, information sur la disponibilité des articles et livraison rapide !

snel en goed

mijn eerste bestelling, snel en goed.

Veel keus en niet te duur en snelle levering

STEEDS KORREKTE LEVERING

intressante prijzen en snelle correcte levering

Sérieux et rapide à 100 %

Commande facile sur site, livraison rapide, prix promo intéressant. Sérieux dans les engagements publicitaires. Que du plaisir.

Snelle levering.

Bonne expérience avec ce site

C'est très bien, je suis satisfaite de mes commandes, j'aurais aimé qu'il y ait plus de choix dans différents produits par exemple des ustensiles de cuisine, tout autre produit que Colruyt vendait, peut-être l'envisagez-vous?

Snelle afhandeling van de bestelling

Juiste product geleverd, levering was snel, volgende dag al. Keuze van leveringsplaats is altijd een meerwaarde.

Uitstekende service!

Enorm goed geholpen geweest.

Super service

Heel vlugge en correcte afhandeling. Goede kwaliteit van producten.