De foto op jullie website komt niet overheen met de werkelijkheid
Beste Raymonde Bedankt voor jouw feedback. Ik heb jou een paar weken geleden een mailtje gestuurd maar helaas zonder resultaat. Ik had je heel graag verder geholpen. Als je dus voortaan niet helemaal tevreden bent met je aankoop, kan onze klantendienst via persoonlijk advies jouw verder begeleiden in de juiste keuze. Wij zijn bereikbaar via mail [email protected] of telefonisch +32(0)2/308.87.45 Aarzel niet ons om ons te contacteren voor advies bij jouw volgende aankopen. Alvast bedankt! het MyComfort24 team
Bonne qualité / prix Livraison rapide
Envoyé rapidement
Verzending alsook artikelen prima
Alles prima, prijs, levertijd, levering...
Marchandise conforme à la description, de bonne qualité et vite livrée.
Super en snel
Goede kwaliteit en proper geleverd. Alleen een werkpuntje. Ik heb mijn pakketje laten leveren in een postpunt. Maar het pakketjes is toegekomen op naam van het postpunt zelf. Zij konden niet zien voor wie het was., want hun naam stond erop. Met gevolg dat er het pakje hadden geopend. Misschien moet daar nog niet aan gedaan worden. Dat de Naam van de koper er toch op staat.
Beste Sophie Bedankt voor jouw feedback. Zoals uitlgelegd via mail, stond er inderdaad geen naam op jouw label, dit komt omdat de gegevens van de postpunt als standaard factuur adres zijn ingegeven. Het bezorgadres en factuuradres moeten altijd verschillend zijn en zeker als het geen thuislevering is. Zodra deze verschillend ingegeven zijn, komt de naam van de klant automatische te staan bij de gegevens van het postpunt (bezorgadres). Ik hoop dat je voldoende informatie hebt gekregen om dit probleem te vermijden in de toekomst. Aarzel niet ons te contacteren indien je nog vragen hebt. Met vriendelijke groeten MyComfort24 Team
overzichtelijk online winkelen, snelle veilige afrekening en snel geleverd.
De betaling wou 3 keer niet lukken. Misschien kwam dit doordat een artikel dat ik in mijn winkelmandje had gelegd, dan toch niet meer voorradig bleek te zijn. Uiteindelijk lukte het toch nog binnen de termijn dat er korting werd gegeven. De levering was weer supersnel en helemaal in orde.
efficacité et rapidité comme d'haitude
Tout est très bien jusqu’à présent (la dernière commande n’est pas encore livrée puisque faite aujourd’hui).
ik vond het een mooi dekbedovertrek en mijn ondergoed zat zeer goed
Très satisfait de mon achat Le pyjama est de qualité, la taille proposée par le tableau convient parfaitement. Livraison rapide. Juste un petit problème pour utiliser le code réduction anniversaire reçu le jour même.
leveringen altijd op tijd en ongeschonden artikelen top !
ik heb de tabel gevolgd voor de omtrek maat en kwam uit bij een XL. Na aankomst bleek de onderbroek maat te ruim.
Beste Willy Bedankt voor jouw feedback. Wij hebben toen contact gehad via mail, en de omruiling was helaas niet mogelijk omdat het artikel al gedragen was. Zoals beloofd heb ik aan mijn collega gevraagd om de maattabel dubbel te checken. Als je dus voortaan niet helemaal tevreden bent met je aankoop, kan onze klantendienst via persoonlijk advies jouw verder begeleiden in de juiste keuze. Wij zijn bereikbaar via mail [email protected] of telefonisch +32(0)2/308.87.45 Aarzel niet ons om ons te contacteren voor advies bij jouw volgende aankopen. Alvast bedankt! het MyComfort24 team
het bestelde is prima en goed afgeleverd
Bon produit dans l'ensemble.
Bon
Original review
1/Si je l'avais su, j'aurai acheté pour 10 € de plus... 2/Bonjour, nous allons faire une tombola pour l'école spécialisée de la Glandée à Seraing, auriez-vous un lot pour moi? Merciiii pour les enfants. Françoise Maréchal
Gemakkelijk aan huis geleverd en een heel mooi aanbod en goede prijs klasse.
CORRECTE LEVERING
alles mooi op tijd ook telefonisch goed gehoplen
Mooie collecties. Vlotte en correcte levering.
Zeer degelijke kwaliteit en aangenaam in het dragen, een aanrader
De bestelde producten bevallen.