Uitstekende service

Dulcia goede kwaliteit. Uitstekende service

Ben zeer tevreden over Mycomfort24

Goede prijsverhouding, zeer goede service en snelle verzending. Ik ben hier zeer tevreden over.

Goede service , kwaliteit en bij levering verkeerde maat geen enkel probleem om terug te sturen en geld terug te krijgen een dikke pluim voor jullie.

Commande ok

Commande ok Prix livraison un peu élevé

veel keus vlotte levering prima kwaliteit

Een bestelling zonder problemen zoals het hoort !

Heel tevreden.

Heb al meerdere malen een bestelling gedaan en alles is correct verlopen. Ik blijf het op deze manier doen. Grtjs Panis Degin

Heel erg tevreden met amme aspecten van de aankoop, levering, prijsbeleid ezN;

Prima. Enkel het aanbod van bedlinnen is van een zekere belegenheid. Vandaar geen 5

Goede kwaliteit

Bestelde artikel kwam overeen met de info op de website. De bestelling die geplaatst werd voor 14.00, werd de 2de werkdag geleverd.

Belle marchandise

Mais j'ai du aller chercher mes colis très lourds à la poste alors que je devais les recevoir à domicile. Dommage...

Parfait et rapide

Voir ci-dessus

Mooie producten, eenvoudig aan te kopen

Vlotte afhandeling. Prima telefonisch contact voor retour en goeie mailing daarover.

geweldig

De bestelling was hier snel en alles was perfect in orde

Perfecte en snelle levering

De kwaliteit van de geleverde producten is van hoogstaande kwaliteit, ik ben uiterst tevreden.

Enchantée du service à la clientèle !

Quelques marques connues, belle qualité, choix et très bon service. Dommage qu'il n'y a pas plus de marques telles que Le Chat (linges de nuit pour Dames), Essix (linges de Maison), Jacquart Français, etc... Si je peux me permettre, n'oubliez pas d'indiquer le coloris dans vos descriptifs !

Livraison très rapide

Jamais de surprise lors de la réception du colis.

Heel vlot geleverd. Kwaliteit niet goed

Kwaliteit niet goed. Bestelde 1 laken en 4 peluwovertrekken. Het laken was bijzonder slecht gestikt en afgewerkt.

Vlotte levering en juiste product!

achat aisé, paiement facile, délais de livraison court

achat aisé, paiement facile, délais de livraison court

Toppie

Correcte levertijd. Netjes bezorgd.

Zeer tevreden.

Overzichtelijk bestelling, producten. Correcte levering.

Choix et disponibilité.

Très bonne expérience : produit conforme et livraison.

Heel goede ervaring en goede kwalitatieve producten

Super goede aflevering.

snelle verzending, weinig stock

Het product dat ik wil kopen, was niet veel in stock. Daardoor kon ik geen meerdere exemplaren kopen

PRODUCT VERSCHRIKKELIJK VEEL TE GROOT

Het product dat ik heb besteld is volgens de bestelde maat verschrikkelijk veel te groot. Ik kan het helaas niet meer terugsturen, daar het al gewassen is.