Très bon service, à recommander
geen opmerking !
Levering in correcte en veilige, discrete verpakking, binnen de beloofde tijd, maar het personeel van BPost staat zo onder tijdsdruk, dat het pakketje zonder wachten in de brievenbus werd gewrongen. Er werd wel aangebeld maar niet geantwoord op mijn oproep via de parlofoon. Andere koeriers-concurrenten (bv. Post NL) zijn correcter!
Mijn bestelling werd correct geleverd en voldoet aan hetgeen ik ervan verwachtte.
De levering is volledig uitgevoerd volgens onder verwachtingen
Correcte levering en prijs
Veel keuze, wel wat problemen gekend bij betaling, maar dat bleek aan de betalingsinstelling te liggen.
geen problemen bij de bestelling, stipt opgevolgd en besteld en voor een goede prijs.
Leuke webshop met veel keuze aan artikelen Levering super snel en correct.
schiesser is een merk ; maar kwaliteit !
7 dagen na plaatsen van bestelling, zending door bpost (Pick-up point) verloren gedaan. Kan myunderwear dat niet zelf natrekken en klant inlichten ? Uiteindelijk is er een nieuwe zending gemaakt en rechtstreeks op thuis adres geleverd. Nav mijn beoordeling, mail gekregen van Myunderwear. Dit alles is buiten hun wil om gebeurd. Ik begrijp dat dit voor myunderwear een spijtige zaak is. Ik zal zeker nog verder bestellen bij myunderwear
Beste Nathalia, Zoals u eerder vermeld heeft, hebben wij niet echt toezicht op de bestellingen van zodra het ons magazijn verlaat. Wij voorzien wel iedereen van een tracking-nummer aan de hand van een verzendbevestiging om zelf uw pakje te volgen. In het geval van langdurige wachttijd, mag er zeker contact met ons worden opgenomen om te achterhalen wat er verkeerd is gelopen. Zo kunnen wij zo snel mogelijk met een oplossing komen. Wij hopen alvast u binnenkort te verwelkomen bij MyUnderwear24. Met vriendelijke groeten, MyUnderwear24 team.
Original review
7 dagen na plaatsen van bestelling, niets ontvangen. Mail gestuurd aan myunderwear, dag nadien bericht dat zending door bpost (Pick-up point)zou verloren gedaan zijn (??). Kan myunderwear dat niet zelf natrekken en klant inlichten ? Uiteindelijk is nieuwe (?) zending toegekomen op thuis adres.
Zeer positief
zeer tevreden van Myuderwear 24
De zin hierboven zegt alles: gemakkelijk besteld, correct geleverd, goede kwaliteit.
Beau choix de sous vêtements de bonne qualité. Service au top et délai respecté. Merci.
Snelle correcte levering, juiste maten, stevig verpakt!
Goede ervaring en korte levertermijn
Bij bepaalde modellen was er een actie is 3 kopen 4 krijgen. Wanneer er slechts 3 beschikbaar zijn (in mijn geval) zou ik veronderstellen dat het gratis exemplaar bijgevoegd in functie van de bijkomende bestelling. Is ondertussen rechtgezet. Zal het gratis exemplaar ontvangen waarvoor dank.
Original review
ik had mijn bestelling de dag nadien alles liep vlot bedankt
tip top in orde
goede kwaliteit
Spijtig dat ik niet van de aanbieding kom genieten voor maat 44, 4 kopen en 3 betalen, daar er niet voldoende in voorraad was Na mail van jullie Firma underwear hoop ik dat alles In orde komt, en dat ik nog kan gebruik maken van de gratis 3 + 1 gratis, als dit in orde komt, ben ik zeer tevreden en zal ik in de toekomst nog bestellingen plaatsen. Met dank
Original review
het is de tweede keer dat ik een bestelling plaats, en ik mag zowel van de kwaliteit als van de levering geen opmerkingen maken. alles is verlopen zoals belooft.