Livraison rapide et petit coup de fil de vérification de l’adresse exacte.
bon service
de bestelling was correct en geleverd zoals doorgegeven
Service impeccable. Un jour de retard pour la livraison ,mais je peux comprendre vu la situation actuelle, ce n'est pas grave du tout. Encore un grand merci et je n'hésiterai pas à commander chez vous.
Des sous vêtements confortables, qui sortent de l'ordinaire... Livraison rapide.
Mijn bestelling werd heel snel verwerkt. Er was een klein fabrikatiefoutje waarvoor ik meteen vergoed werd.
Zeer snelle verzending
Heel mooi en zit heel gemakkelijk
Besteld voor 14 uur en de dag nadien geleverd, zorgvuldig verpakt. Top service en kwaliteit
Snelle en correcte levering. Aanbevelenswaardig!
zeer tevrdeden
Goede opvolging bij vragen
Original review
Vermoeden dat ondergoed al gedragen was
veel keus geleverd in de 24 uur
Snelle levering prima kwaliteit.
Goede vlotte levering Goed aanbod
Alles vlot verlopen. Snelle aanlevering. Kwaliteitsvolle artikelen!
Super service
Livraison très rapide Site très clair manque juste plus de référence pour avoir plus de choix pour les grande tailles.
De service qua snelheid is super, ik had echter 1 broekje ertussen zitten dat te nipt gestikt was en bijgevolg is losgegaan. Ik vond het wat teveel gedoe om het terug te sturen aangezien ik het pas zag bij 1ste keer dragen, en heb het zelf gemaakt. Maar na deze beoordeling toch netjes een mail met een promocode gekregen voor mijn volgende bestelling. Ik wil dan ook dank u zeggen voor de nette en snelle oplossing.
Original review
Duidelijke en vlotte site.
Positieve ervaring.
Nous sommes très content de la qualité des articles et la rapidité du service
Desondanks vorige verkeerde levering toch een correcte rechtzetting van het bedrijf . Ik had recent 3 andere bestellingen geplaatst en die zijn allemaal correct verlopen hoor!
Original review
bestelling 110052329 is foutief geleverd ,ik heb 3 sloggi basic vest maat large ( TOP BAS H WHI-L)totaal twv 50.97 euro niet gekregen graag rechtzetting hiervan aub!