Snel gekeverd en producten van goede kwaliteit.

juiste product snel geleverd

Positief is dat ik het product herkende op de website, en dat bij aankomst het ook bleek het product te zijn dat ik echt wilde. Dus geen verassingen, dat is aangenaam.

*********

************

Door op zoek te gaan in Collishop(Colruyt) ben ik terechtgekomen bij MyUnderwear24 en vond direct wat ik nodig had. Vlotte afhandeling en levering. Zal in de toekomst nog bestellen.

Snel, duidelijk en eenvoudig

zeer tevreden : duidelijke aanwijzingen, eenvoudig in gebruik en snelle levering

Ik ben ronduit tevreden!

Ik ben zeer tevreden. Mijn slip is heerlijk om dragen, zit perfect en is ook heel mooi! De levering is probleemloos verlopen.

Uitstekende kwaliteit en snelle levering.

Groot aanbod en goede kwaliteit! Snelle levering en vriendelijke service.

Gemakkelijk

Bestelde items in perfecte staat.

Vlots besteld en geleverd

Wat kunt ge meer wensen.

't was in orde.

Snel geleverd.. En mijn bestelling voldeed aan de verwachtingen.

Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop. Ik werd goed geïnformeerd over de levering en het kleedje zit super.

Correcte en snelle levering

Klantvriendelijke site en gemakkelijke keuze te maken met interssante prijzen.

Saevis tranquillus in undis

MyUnderwear24 geeft mij "rustige vastheid": telkens weer een gebruiksvriendelijke on-line bestelling, een snelle behandeling, een verzorgde verpakking, een bijkomend dankwoordje en last but not least conforme producten. Meer moet dat niet zijn.

Tevreden over het aanbod en de vlugge levering

xxxx

perfecte service

perfecte service

Correct

Vlot en heel goed bediend

Vlotte regeling

Vlugge en vlotte afhandeling

Niet fijn

Ik krijg mails dat ik nog moet betalen, maar ik krijg nog geld terug, dit heb ik ook nog niet ontvangen. Dus dit loopt niet soepel Grtjes

Afhalen bij Bpost Cubee automaat is erorm handig

Snel, eenvoudig en gemakkelijk op te halen

Goede kwaliteit

Optijd geleverd zonder beschadiging.

Heel snel alles binnen 👍

Verzorgde leveginh

Alles oke

Kwaliteit van het ondergoed en levering zijn perfect

Voorheen kocht ik mijn ondergoed van Avion sedert vele jaren via de Colruyt maar blijkbaar hebben ze dit product uit de rekken genomen. Vandaar mijn eerst aankoop via MyInderwear24. De kwaliteit van het ondergoed is mij dus al lang bekend en ik ben er nog altijd zeer tevreden over. De levering was ook perfect. Bedankt MyUnderwear24...

Huisnummer ontbrak bij bestelling Via mail en telefonisch is er met mij contact genomen om dit recht te zetten en om alsnog de bestelling snel en goed af te handelen