Snel, efficiënt, kwaliteit

Zeer goede ervaring, snel geleverd, in orde ! Onmiddellijk nog een bestelling gedaan.

Zeer snelle levering.

De bestelling was in orde en werd de dag na de bestelling al geleverd.

prima verkoper

Alles verlopen zoals het moet . Vlotte levering.

Groot aanbod, en je hoeft de deur niet uit om te gaan winkelen. Je moet natuurlijk wel je maat goed kennen.

Uitbreiden afhaalpunt Eclips en een tevreden klant!

product OK, levering kan beter. Kon niet kiezen voor levering via een Bpost afhaalpunt (dicht aan huis - het vaste afhaalpunt waar in ik mijn online aankopen van andere bedrijven die met B-Post werken kan laten leveren, Eclips, Meensesteenweg...) Had enkel de keuze voor levering en afhaling bij het postkantoor in stad. Twijfelde hierdoor of ik een bestelling zou plaatsen.

Slechte betalings ervaring

Slechte betalings ervaring: creditcard wordt op subtiele wijze gewijgerd !.. Bedrijf doet er niets aan om dit te verbeteren ..... Ondanks de beloften BLIJFT ons oordeel negatief tot formele aanpassing van uw betalingssisteem

Waar blijft de bestelling ????

Na mijn betaling van 6 juli ontving ik nog geen bestelling. Deze werd geplaatst reeds twee weken geleden; Wat is de reden van dit laattijdig leveren ????

Snel en degelijk. Bravo

Beperkte keuze

Heel correct , snelle afhandeling en levering . Interessante promoties .

Correct

Snelle en correcte levering

foute levering heel snel rechtgezet

gemakkelijke bestelling en snelle levering door Bpost. Foutieve levering werd na een mail van mijn kant zeer snel rechtgezet met een gratis retourticket en onmiddellijke verzending van het juiste artikel. Fouten gebeuren maar er wordt heel professioneel mee omgegaan.

Waarheidsgetrouwe voorstelling

Waarheidsgetrouwe voorstelling van het product, snelle en correcte levering. Houden zo!

Super fantastisch

Snelle service , prima prijs . Bestelling 1 dag later al geleverd !

Goed produkt, snelle levering maar aanbod 4de stuk was niet geleverd

Aanbieding online was: 3 stuks kopen, een vierde gratis. Heb dus 3 stuks besteld. Het vierde stuk was eerst niet geleverd. Na een eerste beoordeling met deze opmerking kreeg ik goede respons. Onze bestelling vermeldde 3 stuks in plaats van 3 (+1 gratis). Het vierde stuk (gratis) werd alsnog snel na-geleverd. Besluit: Goed product, snelle levering en zeer goede service.

Alles is zeer vlot en correct verlopen. Ondergoed is van goede kwaliteit.

Goede communicatie en stipte levering

Positief

Levering is ok maar de voorraad voor de bestelling was beperkt tot EEN STUK

TOT NU TOE NOG GEEN ENKEL PROBLEEM

Vlotte afwerking

Vlot besteld, vlug geleverd

Betrouwbaar

Na bestelling , direct bevestigingsmail en ook mail om mijn pakje te volgen via Bpost . Dag na bestelling , mail van Bpost om te zeggen dat mijn pakje de dag erop geleverd zal worden tussen 8 u en 12u. Alles correct verlopen , net zo als mijn eerste bestelling bij jullie . Tevreden klant !

Besteld betaald en 2 dagen later in de bus perfect en zoals afgesproken super

Snel, correct, mooie aanbiedingen, groot gamma!

Zeer goed!

Goed en snel

Prima in orde

Alles snel en goed zoals gewoonlijk!

Perfect.

Super !

Supersnelle levering en super kwaliteit. Ik kom hier nog :)

Prima service, een aanrader!

Een waar plezier om hier iets te bestellen!!