Zeer goed.
Goede kwaliteit!
Beste Martine, Bedankt voor jouw reactie. Voor de kosten van de retour komen wij inderdaad niet tussen. De reden hiervoor is dat we artikelen verkopen waar hygiëne van zeer groot belang is. Wij kiezen er om die reden dan ook voor om retourzendingen niet aan te moedigen door de klanten te vragen zelf de retourzending te laten bekostigen. Het gevolg is dat klanten zeer zorgzaam zijn bij het maken van hun keuzes en dat we daardoor zeer weinig retourzendingen en omruilingen krijgen. Dit garandeert dat onze artikelen allemaal nieuw zijn en 100% hygiënisch. Ik hoop dat je ons standpunt ter zake begrijpt. Met vriendelijke groeten, Team MyComfort24
Original review
Heel content van de kwaliteit, maar retour voor mij te duur!
Uitstekende webshop met ruime keuze en goede omschrijving van de artikelen, goed verpakt en snelle levering.
Alles heeft een goede kwaliteit en is tientallen jaren te dragen, zonder probleem. Het is zijn prijs waard.
Rien à dire sur les commandes,le respect des délais,tout est respecté.
Vlotte levering,
Elke bestelling bij Mycomfort24 verloopt precies zoals het hoort. Geen problemen met de aflevering en alle producten hebben de kwaliteit die men ervan verwacht.
Parfait
Service rapide, bon suivi rien à redire. Merci!
Je suis très satisfaite du site qui présente des articles de qualité avec un service de livraison rapide et fiable. Le service clientèle est très professionnel et commerçant !
Ik ben zeer tevreden
Na het niet ontvangen van mijn bestelling is er een nieuw opgestuurd waarvoor dank goede service
Mycomfort heeft het allemaal , van ondergoed en nachtkleedij tot beddengoed . Alles van prima kawliteit .
Perfect product & Perfect promotion.
Doen wt beloofd wordt
grote maten betalen mee voor het meer uitgebreide aanbod van de standaard maten
Beste Jeanne Borremans de coster Bedankt voor je reactie. We zijn momenteel bezig met het uitbreiden van ons assortiment. We nemen graag persoonlijk met jou contact op om je reactie verder op te lossen. Met vriendelijke groeten Team MyComfort24
heel ruime keuze in bed- bad en ondergoed van grote merken... steeds uitstekende service en grote waardering naar de klant toe. Kortom, ik ben echt heel tevreden en heb reeds bij familie, vrienden en kennissen reclame gemaakt. Succes met Mycomfort24 groetjes Cecile
alles naar wens, snelle levering en prima producten
Kwaliteit product, vlotte levering.
mieux fermer les colis car mon colis était ouvert mettre plus de scotch je suppose que c'est chez bpost qu'on ouvre les colis heureusement tout y était et je suis très satisfaite de mon achat bien à vous josée luystermans
hoeslaken past perfect en is heel duurzzam
Très contente du colis. Tout était parfait
Heel goede kwaliteit van het aangekochte artikel en ook heel belangrijk : de keuzemogelijkheid van de leveringsdatum! Doe zo voort
Alles was in orde
Ik vond er hemdjes die je bij Schiesser niet meer kon vinden en dan ook prijselijk.