Zowel voor het geven van advies/info bij een aankoop als bij het behandelen van een klacht : zeer tevreden !
Vlotte persoonlijke afhandeling van mijn vragen en levering
Snelle en accurate levering. Goede dienstverlening. Prijs/kwaliteit is zeer goed!
heel tevreden, prachtig, perfect.
Het bestelde dekbed is van prima kwaliteit, ik ben zeer tevreden. Levering is stipt, ik heb geen opmerkingen.
ruime keuze, maar niet altijd genoeg in voorraad. zijn al een tijdje klant bij mycomfort 24 en het feit dat we verder bestellen is voldoende bewijs. levering altijd piekfijn in orde.
Beste Paul, Bedankt voor jouw bericht. Het is inderdaad zo dat artikelen snel uitverkocht kunnen geraken door vele vraag ernaar. Het is altijd mogelijk om contact op te nemen met de klantendienst via mail of telefoonnummer om te zien of we meer stuks kunnen bestellen bij onze leverancier. Wij kijken dit na bij de leverancier en kunnen gemakkelijk de bestelling voor je maken aan dezelfde voordelen/kortingen. Wij hebben contact met je opgenomen om eens samen te bekijken voor een oplossing. Met vriendelijke groeten, Team MyComfort24
De bestelling was vlot gebeurd en er was een probleem met een prijsverschil . De communicatie achteraf was super goed en het prijsverschil is aan mij terugbetaald Dankjewel voor de vlotte samenwerking Groetjes
Beste Bart, Bedankt voor jouw reactie. Wat jammer om te horen dat je het artikel gevonden hebt aan een goedkopere prijs in de winkel. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jouw op om dit verder te bespreken en om een oplossing te vinden. Met vriendelijke groeten, Team MyComfort24
Original review
de bestelling die ik plaatste was heel gemakkelijk, maar de producten die ik kocht waren met de korting van 10€ nog duurder of de normale prijs in de winkel sorry ik zal maar 1x bestelen
Heel uitgebreid aabod waarmeebik telkens slaag in de aankoop
Ponctuel
Du choix de l'article à la livraison de celui-ci, tout est parfait.
Site clair, promos intéressantes, commande facile, livraison rapide
Au moins, j'y trouve des vêtements à ma "grande" taille et des marques que j'achète, et que j'apprécie, depuis toujours, qui me sont livrés très rapidement alors que dans les commerces traditionnels, il faut commander (la grande taille) et attendre plusieurs semaines, voire mois. J'espère donc que Colruyt continuera et gardera en activité "MyConfort24"
Alles wat ik bij My confort24 gekocht heb is van uitstekende kwaliteit. Met zorg verpakt zodat alles perfect is bij levering. Ik heb het bij al mijn vrienden aanbevolen.
Snel en handig Goeie kwaliteit ven het bestelde Heel tevreden over de totale afhandeling van de bestelling
Bonjour Nous vous avons envoyé un mail il y a plus d'une semaine. Nous attendons encore toujours votre réponse à nos questions. A quand votre réponse? Salutations Jeanine Koener
Chère Jeanine, Merci pour votre commentaire. J’ai été verifier et on a pas reçu un mail de votre part. On prend le plus vite possible contacte avec vous pour voir comment on peut vous aider. Team MyComfort24
Geweldige service zoals altijd.
bestellen gaat vlot, website is zeer overzichtelijk, goede verhouding prijs kwaliteit en wat je ziet, krijg je ook effectief. Vlotte afhandeling en levering, aanrader !
correcte levering. (volgens de gekozen formule, op de juiste datum en het juiste stuk)
Levering zoals gevraagd
Voor herhaling vatbaar
Hopelijk de kwaliteit v Schiesser evengoed als die ik gewoon ben in de winkel ! Nu een maat kleiner gekocht dan vorige maal en nog ruim genoeg .
Beste Lutgarde, Bedankt voor jouw beoordeling. Bij elke artikel hebben wij maattabellen die jouw helpt om de juist mogelijke keuze te maken voor de maat. De kwaliteit van Schiesser is dezelfde van uit de winkel aangezien deze van bij dezelfde leverancier komen. Dus je hoeft zich geen zorgen te maken. Met vriendelijke groeten, Team MyComfort24
Prima product
Snelle en correcte levering.
Heel handig je kiest besteld en volgende word het geleverd
Tijdige levering, kwaliteitsvolle artikelen. Doe zo verder!