Topervaring. Topkwaliteit. Alles volgens de afspraak.

Alles correct en volgens afspraak geleverd. Topkwaliteit. Topservice.

Goede kwaliteit en service

Zeer tevreden.

Correcte service

Gebruiksvriendelijk website, duidelijke productinformatie, snelle levering, goed verpakt.

heel tevreden

medewerkers heel behulpzaam

Zeer tevreden met de vlugge levering

Vlugge levering

Prima bedrijf, zoals het hoort !

Snelle en correcte verwerking van mijn bestellingen en gedienstige en vriendelijke personen om eventuele problemen op te lossen.

Niks op aan te merken

een echte aanrader

prijs/kwaliteit zeer goed. Uitstekende levering

correct

vlotte levering

TOP!

Degelijke presentatie van de artikelen. Correcte verhouding prijs/kwaliteit. Snelle verzending.

Exact de winkel die ik zocht.

Al lang uitgekeken om een pyjama en ondergoed te kopen tot ik jullie winkel uiteindelijk vond..... Overzichtelijk,handig en zonder verplaatsing,top!

tevreden

Mooie lakens, goeie kwaliteit. Vlotte levering.

Degelijke dekbedovertrekken voor een mooie prijs

Dit zijn degelijke dekbedovertrekken aan een zeer lage prijs, ik wou me ook nog een ander model aanschaffen maar spijtig genoeg was er maar 1 meer beschikbaar

Snelle en correcte levering

Perfecte, snelle levering

Sterke klantendienst

Ik werd telefonisch onmiddellijk geholpen. Het is nog raar om een klantendienst telefonisch te kunnen bereiken ! Goed dat jullie dat kunnen. Bedankt,

ZEER TEVREDEN

Omdat ik DIRECT 100% klantvriendelijkheid kreeg van MyComfort24-team. Alsook ALLES kwam GOED zoals het MOET.

Altijd vlotte service en kwaliteit!

Levering steeds vlot.. En kwaliteit top..! Er was eens vertraging en problemen door B-post .. daarbij werd ik spontaan en vlot verwittigd en geholpen door mycomfort 24..

vlotte afhandeling, snelle levering

Ik maakte een foutje bij de bestelling, na een mailtje werd dit direct rechtgezet. Topservice!

RAS

Site très sérieux !

Zeer content

Lang moeten zoeken en gevonden

Correcte en snelle levering. Prima prijs/kwaliteit!

Zeer goede service!

Snelle levering, kwaliteitsvolle producten

Mycomfort24 staat voor snel en correct!

Voor dat maatje meer kan je in de winkel niet terecht en dan is Mycomfort24 de reddder in nood, al mag nog een maatje meer misschien wel!

Kwalitatief 100%

Uitstekende service

Livraison conforme à la demande et livrée dans les temps.

Nickel !