Ben heel tevreden over mijn aankopen bij My Confort 24; prima product en goede productbeschrijving met een snelle levering

Super comfortabel

Wij zijn heel tevreden met dit hoeslaken. Het geeft een heel aangenaam en fris gevoel.

Snel, gemakkelijk, correct

Het online bestellen ging gemakkelijk, snel en overzichtelijk. De bijdrage voor levering (ook voor het terugsturen) wordt ook vermeld en geen probleem mee om daar iets voor te betalen. Ook correct aangegeven hoelang het zal duren voor pakket kan vertrekken. Goede communicatie, informatie is belangrijk.

Prix imbattable et top qualité

Service clientèle au top!!

Geen opmerkingen

Alles verloopt zoals voorzien. Daar is niets aan toe te voegen.

Alles goed en vlot verlopen

Mijn ervaring is goed en daarom zal ik nog kopen .

Het is heel normaal maar soms zijn er dingen die misschien beter zouden kunnen. Bij mijn laatste bestelling vond ik dat de verpakking ( de doos ) een beetje sterker zo moeten zijn en helemaal dicht geplakt. bpost had moeten extra tape aanbrengen. Ik vind het ook jammer dat er bepaalde maten ontbreken van sommige artikels. Zaken die je graag nog eens had besteld. Maar ik herhaal, ik ben heel tevreden en zal zeker klant zijn in de toekomst.

snelle levering, goede kwaliteit!

SAV correct

Bons contacts avec le SAV

correct en snel

uitstekend

leuke producten

de producten die ik heb besteld voldoen aan mijn verwachtingen

Satisfaite

Sous vêtements bien adaptés à mes besoins et de qualité. Service rapide.

stipt en betrouwbaar

----------

grand choix, prix correctes, livraison rapide

OK

Enkel spijtig dat de maat niet helemaal overeenkomt die de tabel weergeeft. En geen gratis retour zending, dus houd ik het maar, want opnieuw bestellen is terug verzendkosten

Vlotte aankoop en levering

Overzichtelijke website, vlotte aankoopprocedure en levering stipt zoals afgesproken

Compréhension - efficacité

Je vous remercie vivement car vraiment un service après vente parfait !!

Prima webshop

Elke keer een goede en correcte service, van bestellen tot leveren. Ook steeds interessante acties en promo's

Quality & service

Perfect price for your product & always good promotions

Très bon suivi de votre point de contact.

Suite à un code de réduction qui ne fonctionnait pas, votre collaboratrice du point de contact a résolu le problème avec beaucoup d'attention et de respect du client en proposant une solution qui me convenait parfaitement.

beloftes worden ook uitgevoerd!!

wanneer je bestelt, weet je onmiddellijk wanner ze geleverd wordt.

Goede kwaliteit

Grote keuze, goede kwaliteit en snelle levering. Aanrader.

Bestelling perfect in orde

Prijs kwaliteit en service in orde

Goeie ervaring met deze winkel

Correct en snel zonder poespas

Mijn vergetelheid om promotiecode in te geven werd onmiddellijk en zeer hoffelijk rechtgezet.