Rien à redire

Tout à fait satisfait de mes achats

Super !!

Mijn eerste bestelling geplaatst ! De actie van 15% korting op 15/08 kon niet verwerkt worden op de dag zelf door een panne op jullie site. Heb gebeld de dag zelf en een boodschap achtergelaten. Men heeft dan op 16/08 een mailtje gestuurd zodat ik mijn bestellingen kon plaatsen en nog kon genieten van de 15% korting

zoals verwacht: top

op tijd in full geleverd

Qualité du produit et respect du délai de livraison

pleinement satisfait de notre achat

gewoon goed

Choix, qualité et service

Premier achat en ligne. J'attends de voir sir le prix est avantageux, mais je souligne déjà le vaste choix, la facilité de commande et la rapidité de livraison. Et c'est un site belge.

Fantastisch aanbod en service

Ruime keuze en uitstekende service

Offre large de très bonnes marques

Grand choix, bonnes marques, prix attractifs et belles ristournes. Livraison rapide et dans les délais prévus. Très satisfaite.

Webshop nr.1

Al meerdere aankopen gedaan en zeer tevreden.

Het was goed en correct.

Vorige bestellingen waren altijd goed.

uitstekend

pakketje mooi op tijd aangekomen vriendelijk service van de klantendienst na een specifieke vraag mijnentwege en goed prijs : kortom kan voor mij niet beter

niet zo content, verbluft, uiteindelijk zeer goede service

Ten eerste producten zijn zeer goed, maar dat je 3euro moet betalen voor een retourlabel vind ik schandalig is bij geen enkele firma. Ten tweede ik heb een High waist art n: 31758-1056 onderbroek gekocht prijs 23.99 wat al redelijk prijzig is , zie ik dat eronder een prijs staat van 22,95euro . Ook niet leuk :-) Dus neen dit is mijn eerste en laatste keer geweest sorry. Heb mijn retour terug gekregen en de service was excellent. ook het verschil van het etiket heb ik terug gekregen en voor deze keer geen betaling van het retourlabel met een zeer goede uitleg erbij. Dank je wel dus ik kan nog wel eens iets bestellen :-)

tout était parfait

délai respecté

Vlotte en correcte afhandeling

Goede kwaliteit, ruime keuze, correcte prijs, vlotte levering

Alles prima en snel geleverd

Alles prima en snel geleverd

Snelle levering en goede prijs

De levering werd snel verstuurd en ze zijn niet de duurste op de markt

Alles zeer vlot verlopen

Snel en correct

Snelle levering. Mooi en uitgebreid aanbod. Correcte prijs.

zeer goed

vriendelijk een correct 10 op 10

Alles verliep prima

Probeemloos

Webshop gemakkelijk in gebruik, ruime keuze, snelle levering.

Product zoals op de foto is voorgesteld. Snelle en correcte levering.

Niet tevreden

Het middenstuk van de slips is veel te smal, maar de verpakking werd bij het open doen te veel beschadigd om te kunnen terug sturen.

Makkelijk en overzichtelijk.

Opzoeken en vergelijken gaat zeer vlot. Afhandeling en levering zoals het hoort. Aangenaam winkelen dat uitnodigd naar meer.

Super alles perfect snel geleverd

Vandaag besteld en morgen geleverd dat is super en er is een grote keuze op de side en deze side is heel gemakkelijk het opzoeken gaat snel en heel overzichtelijk