uitstekende prijs/kwaliteit en pasvorm

perfect

Zeer correcte en snelle levering !

goeie kwaliteit, snelle en correcte levering

Top service en kwaliteit

Top service en kwaliteit

Snelle en correcte levering

Producten voldoen aan mijn verwachtingen en werden snel geleverd. Hier zal ik nog kopen.

Qualité et rapidité , très satisfaite.

Propose différentes marques, différentes qualités, c’est parfait.

Zending was er snel. De handdoeken lijken van goede kwaliteit te zijn. Topservice.

goed en op tijd ontvangen

juiste prijs en geleverd volgens bestelling

Gebruik van vouchers kan beter

Er is nog wat optimalisatie mogelijk bij het voucher systeem: * Jammer dat vouchers in 1 keer opgebruikt moeten worden. Dit was de eerste keer niet duidelijk voor mij waardoor ik 6.10 euro verloren ben. * De bestelling gaat niet automatisch door als je het volledige bedrag met een voucher betaal. Na een week wachten op de bestelling met de klantendienst was dit wel snel opgelost. Positief punt is zeker de klantendienst, heel vriendelijk en behulpzaam

uitstekend !

tevreden op alle gebied ; vooral de kwaliteit van de produkten.

Ik ben heel tevreden.

Ruim assortiment, degelijke merken vlugge en correcte levering.

Zeergoed

Zeergoed

le service est bon mais la taille des produits manque de précision!

Aucun problème, je suis satisfaite des achats

Het was in orde.

Het was in orde.

Snel en uitstekende klantenservice!

TOP SEVICE

TOP SERVICE

kwaliteit en goede service

enorm aanbod , snelle service en een vriendelijke communicatie naar de klant toe.

Een eerlijke firma.

Ik heb het enorm geapprecieerd dat jullie, uit eigen beweging, de moeite gedaan hebben om de opslag voor levering op zaterdag terug te betalen, daar het op een weekdag geleverd is. Doe zo voort : professioneel en eerlijk. TOP!

fantastisch

perfect

teleurgesteld

Ik bestelde al 2x een hoeslaken. Ik lette erop of de afmetingen in de hoogte OK waren (voor dikkere matras). In geen van beide gevallen was het laken voldoende groot. Ik ben dus erg teleurgesteld.

website zéér overzichtelijk

Het zoeken naar hetgeen dat je nodig hebt is gemakkelijk te vinden.

bevredigend!

De artikelen beantwoorden mijn voorkeur. Bij een niet aangepaste maat, werd dit probleemloos teruggestuurd en ontving ik kort nadien de terug betaling. Kortom : ik ben tevreden!

Betrouwbaar en snel

Ik beveel het zeker aan

Mooie en goede kwaliteit

Veel ervaring heb ik nog niet want het was de eerste keer dat ik iets besteld heb

Zowel bestelling als levering verliep zeer vlot!

Bestelling verliep vlot. De levering was binnen de beloofde periode. Alles dik in orde!!

Niks aan te merken

Alles oké