Goede prijs / kwaliteit !

Snelle en correcte levering, mooie kwaliteit !

Satisfaite de ma première commande

Il s'agit de ma première commande d'oreiller que je connaissais déjà, l'ayant acheté anciennement chez Colruyt (collishop). Et je suis très contente car je n'arrivais pas à trouver un oreiller similaire.

Leuke ervaring. Zal zeker nog bestellen.

Kwaliteitsvol en tijdig geleverd

Prima service en kwaliteit

ravie du produit mais pas ravie de voir que la webcam n'était pas là

produit génial mais il y avait une promesse de webcam qui elle n'a pas été honorée déçue car pour moi on ne promet pas si c'est du pipo pour faire vendre là pour le coup je suis mécontente.....Pourquoi changer mon commentaire alors que je n'ai toujours pas eu ma webcam

Steeds correcte levering!

Steeds op tijd!

manque de détails pour certains articles

au niveau du service achat, retour,...aucun souci

Snelle en correcte levering

Geen enkel probleem en snelle en correcte levering.

Correct in alle opzichten

Tevreden met mijn koop. Enig probleempje bij keuze van maat : normaal L51 maar die stond er niet bij en moest kiezen tussen L enXL Ok maar iets te groot

super

goede ervaring

ruime keuze

bestellen gaat zeer vlot, het aangeboden gamma is ruim voldoende, de website is overzichtelijk.

De verzending was snel. De artikelen waren helaas te groot, dus retour. Jammer dat je de retour kosten zelf moet betalen.

Pleinelent satisfaite

J'ai reçu ma commande 2 jours après l'avoir faite : tout était en ordre et je suis pleinement satisfaite .

Zeer tevreden. Goede kwaliteit. Mooie kortingen Top

Mijn eerste bestelling was een goede eervaring.

Ondanks het feit dat ikzelf de verkeerde maat had besteld voor de hoeslakens verliep het terugzenden van mijn bestelling zeer vlot. Met dank om mij op de hoogte te houden van de ontvangst van mijn retour zending. Ik ga zeker nog een nieuwe bestelling plaatsen.

Niet mijn eerste bestelling en ook niet de laatste! Alles goed verlopen en kwaliteit van de goederen zijn perfect!

Schitterend

Er is een grote keuze en het materiaal is van goede kwaliteit. Bestellingen en leveringen verlopen vlot. Eerlijke prijzen.

Achat d’une housse de couette

Je suis tres satisfaite par ce servive rapide et le colis a été déposé malgré mon absence.

Snelle en vlotte winkelervaring

Snelle en vlotte winkelervaring

Topissime

Commande livrée parfaitement à temps et à heure.

Voldoet helemaal aan de verwachtingen

Kwalitatieve overtrek Perfecte snelle levering

De kwaliteit van de geleverde onderhemdjes was de beste die ik ooit gekocht heb. Gewoon klasse.

vlotte bediening

goede kwaliteit geleverd op datum dat wij dat als klant willen

Slip van Schiesser van slechte kwaliteit

Bij een vorige bestelling van witte Schiesser onderbroeken heren, was er eentje die na 1 x wassen, waar de naad aan het rechter beenpijp los gekomen was. Dit heb ik per mail gemeld, maar geen antwoord op gekregen. Blijkbaar is er iets mis gelopen met de mail. Na nogmaals contact te hebben opgenomen, heeft Mycomfort24 een tegemoetkoming gedaan om een nieuwe slip te verkrijgen, waarvoor dank.

Positief