Er werd zeer snel geleverd en alles was prima in orde.
Alles is heel vlot verlopen. Geen chinese brol, mooie duidelijke webshop, vriendelijke klantendienst = vlot bereikbaar zelfs in het weekend, correcte prijs, stipte levering, ... kortom : ik ben fan!
Heb voor mijn verjaardag 10euro tegoed gekregen en zeker dan gespendeerd
Revue originale
Voor mijn verjaardag kreeg ik mail dat ik 10euro korting kreeg bij aankoop van 50euro. Ben gaan kijken naar de prijzen en bij aankoop van 4 slips kreeg ik vermindering van 5% "deal" Heb bestelling door gegeven maar dan viel plots de vermindering van 5% weg maar kreeg dan wel de 10euro waar dan eigenlijk niet veel meer over bleef. Jullie lokken de klant met de 10euro maar anderzijds kon ik niet meer genieten van het "deal" Het zal wel ergens in de kleine letterkens staan. Ontgoochelde klant
Alles ok.
Prima kwaliteit en super snel geleverd
Diverse producten besteld en geleverd volgens afspraak. Eén artikel heb ik teruggestuurd voor omruiling ( te klein besteld ). Daar is het een klein beetje misgelopen . Ik heb Mycomfort24 op de hoogte gebracht en toen is alles zeer snel en perfect verlopen .Ik heb geen transportkosten moeten betalen .
Ik kocht 2 heren pyjama’s en 3 boxer shorts. De verzending was snel en vlot. Binnen enkele dagen zat de bestelling in onze bus.
vlotte levering van een degelijk product aan een goede prijs
Mooi aanbod en prijs kwaliteit heel goed. Leuke webshop.
ik vroeg XL en kreeg M Gelukkig zijn ze rekbaar en heb ik ze behouden
Geen kommentaar
overzichtelijk, gemakkelijk te bestellen en snel.
De onderhemdjes en sloggi's zitten heel comfortabel om te dragen.
Correctheid op alle vlakken!
Bestellen eenvoudig, snelle levering volledig volgens belofte !
Zonder problemen betalen en bestellen
Ondergoed, had hemdje maat 40 besteld en kreeg L. Mijn vraag is welke maten gebruiken jullie? Ik schrok even maar de maat is goed.
goede levering en snel
Veel keuze. Mooi verpakt. Vlug geleverd. Enkel in wat ik wou bestellen was er weinig voorraad. Maar dan bestellen we een volgende keer de rest.
Zeer snelle levering, correcte producten en aan een faire prijs. Ook bij het terug voorradig zijn wordt je netjes verwittigd, prima service!
J'ai commandé un pack de 5 chaussettes bamboo dont 1 était troué et j'ai demandé des renseignements aux services à la clientèle pour effectuer le retour afin d'avoir une étiquette 2x sans réponse !!! Super les soldes :-(
Ruime keuze, goede prijzen en zeer snelle levering.
Steeds vlotte afhandeling van bestellingen
Super tevreden.