Facile à commander, beaux et bons articles, livraison sans socui
wij zijn al meer dan 20 jaar klant, prijs en service is altijd goed spijtig dat calvin klein niet meer in het gamma zit
Hallo Jef, Bedankt voor je reactie! Mis je Calvin Klein? Goed nieuws: we hebben het net weer besteld! We houden je op de hoogte via onze wekelijkse nieuwsbrief. Stay tuned!
snel geleverd
Correct en snel
positief
Een tevreden ervaring al sinds lang geleden toen ik bestelde bij Collyshop
Ben zeer tevreden.
Alles top geleverd en vlug
Vlugge levering, goed produkt
Ruim aanbod, kwaliteits artikelen, vlotte afhandeling.
Zitten comfortabel, onzichtbaar geweldig
Zeer goede prijs/kwaliteit. Vlotte levering.
De slipjes zijn zacht en sluiten nauw aan de lichaamsvormen zonder te knellen. Proficiat.
vlotte bestelling en betaling, correcte levering.
Ik draag al heel mijn leven de broekjes van het merk "Sloggi". De laatste tijd de zwarte met pijpjes. Altijd zeer tevreden!!
J'aime beaucoup les produits que vous vendez, MAIS ... Je regrette beaucoup l'absence des sous-vêtements AVION. Vos slips hommes sont d'une matière, d'une qualité et d'une coupe nettement moins bonnes. Dulcia, Mango, slips de grands mères, mal finis, pas bien. Schiesser, bien finis, mais élastiques très serrants, Sloggy, déjà beaucoup mieux.
Alles naar wens
Veel keuze en correcte levering
De maten voor Bamboo dames worden op de website in cijfers gegeven, terwijl ze op de verpakking in letters zijn weergegeven. Omdat we nergens een uitleg terugvonden over hoe de juiste maat te bepalen (wat vorige keer wel het geval was), hebben we dezelfde maat genomen als bij Sloggi en Dim, nl. 42. bij ontvangst blijkt maat 42 voor Bamboo XL te zijn, wat we nooit zouden besteld hebben, als dit zo op de website zou aangeduid geweest zijn. We hebben het artikel geretourneerd, maar geen andere maat genomen, omdat we niet weten welke te bestellen en retourneren geld kost.
Ondergoed van shiesser en duco top!
vlugge, en correcte levering, zonder opmerkingen
De materialen zijn zeer goed. Levering is ok.
Mooie duidelijke website. Simpele betaling en snelle levering