vlotte levering van een degelijk product aan een goede prijs
Mooi aanbod en prijs kwaliteit heel goed. Leuke webshop.
ik vroeg XL en kreeg M Gelukkig zijn ze rekbaar en heb ik ze behouden
Geen kommentaar
overzichtelijk, gemakkelijk te bestellen en snel.
De onderhemdjes en sloggi's zitten heel comfortabel om te dragen.
Correctheid op alle vlakken!
Bestellen eenvoudig, snelle levering volledig volgens belofte !
Zonder problemen betalen en bestellen
Ondergoed, had hemdje maat 40 besteld en kreeg L. Mijn vraag is welke maten gebruiken jullie? Ik schrok even maar de maat is goed.
goede levering en snel
Veel keuze. Mooi verpakt. Vlug geleverd. Enkel in wat ik wou bestellen was er weinig voorraad. Maar dan bestellen we een volgende keer de rest.
Zeer snelle levering, correcte producten en aan een faire prijs. Ook bij het terug voorradig zijn wordt je netjes verwittigd, prima service!
J'ai commandé un pack de 5 chaussettes bamboo dont 1 était troué et j'ai demandé des renseignements aux services à la clientèle pour effectuer le retour afin d'avoir une étiquette 2x sans réponse !!! Super les soldes :-(
Ruime keuze, goede prijzen en zeer snelle levering.
Steeds vlotte afhandeling van bestellingen
Super tevreden.
Via de website van mycomfort24 kan je makkelijk je keuze maken. De maattabel helpt je de juiste maat van ondergoed te kunnen bestellen. 2 dagen later geleverd in de keuze van jouw afhaalpunt. Mooi verpakt en prima kwaliteit van ondergoed.
Ik vond alles wat ik nodig had in het ruime aanbod. Ik had een fout gemaakt in het leveradres, een kort mailtje en dit werd onmiddellijk recht gezet. Heel tevreden klant.
Het geleverde ondergoed is van prima kwaliteit en aan een competitieve prijs. Het werd na de bestelling al na een paar dagen geleverd.
Zoals steeds correcte levering en op tijd. Geen enkele negatieve opmerking
mijn bestelling werd correct en snel afgehandeld
Zeer snelle levering, goed verpakt en voordelige prijs.
Bij mijn bestelling van ondergoed werd een korting van 20% correct toegepast. Toen ik dezelfde dag naar Bol.com keek naar hetzelfde pakket ondergoed, bleek de prijs nog 7 Euro goedkoper per pakket. Dat was wel een teleurstelling. Vergelijken voor je bestelt blijft noodzakelijk.
Hartelijk dank voor uw bericht en voor uw bestelling. We begrijpen dat het teleurstellend kan zijn om te merken dat hetzelfde product elders goedkoper beschikbaar was, ondanks de korting die u bij ons heeft ontvangen. We doen ons best om onze prijzen zo competitief mogelijk te houden en bieden regelmatig acties aan, maar het kan helaas voorkomen dat er prijsverschillen zijn tussen verschillende aanbieders of platforms. Uw feedback helpt ons om hier extra aandacht aan te besteden. We waarderen het dat u ons hiervan op de hoogte brengt en hopen dat u ondanks dit punt tevreden bent met uw bestelling en onze service. Mocht u in de toekomst vragen hebben of twijfelen over een prijs, dan helpen we u graag verder. Met vriendelijke groet, Het myComfort24 team
Goed geleverd