heel tevreden van mijn aankopen bij jullie, zou het zeker aanraden en de service is top, zo kocht ik een dekbedovertrek en er was een scheurtje in, en na een mail en wat wachten een nieuw exemplaar ontvangen das toch service hé

De kwaliteit is zoals omschreven

Snelle levering en goede uitleg over producten.

Rapidité, efficacité et sérieux

C’est par hasard que j’ai fait cette expérience et je suis très contente du suivi donné à ma demande ainsi que de la rapidité d’exécution du traitement delà demande.

vlot en correct

vlotte regeling van de bestelling en mooie producten

Snelle levering zonder extra kosten alles naar verwachting

Parfait sur toute la ligne.

Mon premier contact a eu lieu dans de très bonnes conditions.Votre collaborateur m'avait bien aidé. Merci.

zeer goed

word op tijd geleverd.Top kwaliteit aan een mooie prijs

Prima kwaliteit

Bons produits, livraison ponctuelle.

Qualité des produits, efficacité de la livraison.

Beddengoed topkwaliteit

De levering was in orde

Goede service!!!!!

Goede service en prachtige collectie!!!!!

Gemakkelijk te bestellen

Je kan gemakkelijk bestellen aan de hand van je vorige bestellingen, als je de maat niet meer weet vb, is dit een handige tool. Vlotte levering.

Top kwaliteit

Zeer goede service en top kwaliteit

heel te vrede

er was een pakje niet toegekomen en ze hebben dat direckt in orde gemaakt heel te vrede

Goede kwaliteit, goede prijs, mooi op tijd

Perfect zoals verwacht.

Excellent

De online bestellingen zijn gemakkelijk, de thuisbezorging verloopt naar wens. Er is een ruime keuze en kwaliteit naar prijs.

perfect

ik neem regelmatig een kijkje op de website van mycomfort. Mooi aanbod gecombineerd met mooie aanbiedingen. Ook dit keer verliep het bestelproces vlekkeloos en had ik mijn bestellingen reeds 's anderendaags. Ik ben fan!

Zeer goede servies en ervaring.

Ik had,dit niet verwacht zo snel bestelt en gelevert. top werk echt zeer goed bezig.

Au top

Tout est correct, rien à dire

Expédition rapide mais .. incomplète

Expédition de mon colis rapide , mais il manquait un article. Mais un e-mail au service clients a résolu le problème rapidement et l’article manquant m’a été envoyé rapidement

Correcte en vlotte levering.

Hiermee is eigenlijk alles gezegd. De levering verliep vlekkeloos en de goederen beantwoordden volledig aan de beschrijving en dus verwachtingen. Mycomfort24 is een onberispelijke, kwalitatieve leverancier.

Nog weinig ervaring : is pas eerste bestelling, dus nog even afwachten maar de goederen zien er goed uit ! Bestelling correct geleverd aan goede prijs

TOP!

Heel vlotte, verzorgde levering. Kwaliteitsvol product.

Tevreden over communicatie

Door een misverstand van mijn kant werd alles heel vriendelijk recht gezet, en verder alles in orde gebracht.

Was helemaal perfect.

Avis sur Kiyoh