Zeer vriendelijk, behulpzaam contactpersoon.

Heel tevreden, maar bij de laatste bestelling was er een artikel niet meer leverbaar in maat L, die toch op de website stond. Dus meer updaten zou fijn zijn.

Ruime keuze goede prijs

Ruime duidelijke keuze Goede prijs Correcte bestelling en levering

Bjorn Borg prima kwaliteit

Kwaliteitsvolle merken en vlugge levering

Correct zowel in levereringstijd als kwaliteit/prijs

Beschreven zoals hierboven

Kwaliteit is uitstekend en voldoet aan onze verwachtingen.

Idem aan de vorige beoordeling.

RAS

Pour les articles relatif à la literie , infos détails insuffisants

Kwaliteit en uitstekende service

Altijd kwaliteitsvolle producten. Vlotte levering Heb ooit iets moeten terugsturen en ging ook vlot, zonder problemen

Correcte levering van prima ondergoed.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Heel tevreden van de geleverde goederen. Ze voldoen volledig aan de verwachtingen en zijn van uitstekende kwaliteit. Ook de verzendîng was ok: verzorgd, goed beschermd en op de voorziene dag.

Levering een week te vroeg.

Ondanks dat ik een leveringsdatum had gekozen een week verder, omdat ik niet thuis was die week, werd pakje volgende dag geleverd. Vervolgens mag je niets passen want open verpakking wordt niet meer aanvaard. Alle andere online winkels maken hier geen probleem van. Ik zit nu met 6 niet passende slips die dochter niet gaat aandoen. Weggesmeten geld.

gemakkelijk

gemakkelijk

Correcte prijs, snelle verzending .

Correcte prijs snelle verzending en een kwalitatief aanbod.

Prima kwaliteit voor goede prijs

Commande linge de lit

Commande rapidement expédiée à la poste

Correct op alle vlakken

Reeds jaren bestel ik geregeld bij jullie (voorheen Collishop). Zeer correct wat betreft omruilen en de afhandeling, vriendelijke communicatie. Prijs/ kwaliteit mooie eerlijke goederen.

Goeie kwaliteit!

Mijn bestelling was snel geleverd. De artikels voldeden aan mijn verwachtingen. De promoties zijn welkom.

Vlotte service!

Snelle levering! Foutje in de bestelling werd snel recht gezet na een vriendelijk telefonisch contact!

Facile et rapide

Commande aisée , produits de bonne qualité.

Fout werd snel recht gezet

Bestelling, betaling, levering verliepen vlot en correct. Bij de geleverde producten was één artikel beschadigd. Ik heb dit ter info via mail gemeld aan MyComfort24. Snel antwoord ontvangen met de melding dat ze een nieuw exemplaar zouden sturen. De eerstvolgende werkdag ontvangen. Tevreden met de afhandeling van de bestelling en de rechtzetting van dit foutje.

Bonne

Satisfaction des achats effectués Rapidité de livraison Et articles de caliter

lakens zijn goed

1 persoonslaken staat wel met een flessenhals vermeld maar was niet zo ,wel met knopen.vind ik wel spijtig .het is heel mooie.

Vele keuzes en verschillende prijzen

Degelijke kwaliteit.

Goed en snel

Goed aanbod. Snel geleverd.

gewoon goed

proper en vlot geleverd