Alles naar wens

Snelle levering en goede producten

alles ok

website was makkelijk en werkt vlot

Een overzichtelijke site.

Kwaliteitsvolle kleding aangeboden bij My Comfort24,snelle afhandeling en levering door b-post.

Intéressant, mais je regrette le non emploi des langues

Je trouve le site de mieux en mieux fourni. Point de vue prix, il est dans les marges habituelles. Point de vue délai de livraison, j'avais le choix entre 3 dates. J'ai choisi la 3me (un vendredi), mais j'ai seulement été livré le jour ouvrable suivant ... POur ce qui est du reste, j'ai un compte francophone, mais toutes les communications se font en néerlandais. Je ne suis pas trop géné, étant bilingue, mais mon épouse qui ne comprend pas le néerlandais n'y comprend absolument rien. Elle n'est pas la seule. Je trouve donc que ce ne serait certainement pas un effort surhumain de communiquer avec les clients dans leur langue véhiculaire. Merci

zeer tevreden

Steeds in orde en behulpzaam als je iets moet vragen .

Problemen worden onmiddellijk opgelost. Vriendelijk personeel.

Aangename textiel

Het oogt mooi en voelt goed aan!

Vlot geleverd zoals afgesproken

De website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Snel eenvoudig en correct

Prima prijs kwaliteit

niet op juiste dag geleverd

Ik was aangenaam verrast dat ik bij bestelling de precieze dag van levering kon ingeven. ik nam daarom dinsdag de week nadien omdat ik die dag thuis werkte. Het was daarom balen dat ik op vrijdag al een briefje in de brievenbus vond dat het pakje vruchteloos aangeboden was. Ik moest er dus om naar het postkantoor.

alles loopt perfect

ben zeer tevreden

Zeer tevreden over kwaliteit van het product.

Ik zeer uiterst tevreden over de kwaliteit van het product en zeer goede lever service! Top !

tevreden/goed

Tevredenheid omwille van het zeer ruime assortiment, veel keuze dus en prijs-kwaliteit is dik in orde

Mycomfort24 is top

Goede prijs-kwaliteit. Altijd interessante aanbiedingen. Snelle en correcte levering.

Snelle levering, veel keus,niet duur

De service op zich is heel goed, en de site is overzichtelijk. Jammer dat het aankoopbedrag hoog is om gratis verzending te kunnen hebben.

produits, emballage, délai de livraison: aucun reproche, sauf un détail

colis livré rapidement en bon état dans le point relais BePost place Verheyleweghen à 1200 WSL MAIS Le responsable a été contrarié et m'a fait des reproches car mon NOM ne figurait pas sur l'étiquette. Il a délivré le colis en échange du document de livraison que j'avais eu la bonne idée d'imprimer. Voulez-vous vérifier pour la prochaine fois svp ?

Zalig

Het donsdeken geeft wat ik had verwacht, warmte en gemakkelijk hanteren.

Topproduct

Mijn tweede bestelling van deze hoeslakens. Ze passen perfect en voor mij belangrijk, je moet ze niet strijken, wat voor een hoeslaken geen plezierig werk is

OK

Wie uitvoert wat ie belooft krijgt een 10.

Overtrek voor donsdeken + hoeslaken

Ik ben heel tevreden over de overtrek en he hoeslaken . De service vab Bpost liet zwaar te wensenover en dan nog werd ik weerspiegeld als leugenaar . Bij mijn volgende aankopen zal ik voor een andere berzender kiezen als mogelijjk . Maar van MyComfort ben ik heel yrvreden .

Alles ging zeer vlotjes

Alles in orde, goede kwaliteit.

Goede Prijs kwaliteit en vlugge levering.

Zeer blij met mijn aankoop!

Ik kocht een dekbedovertrek. Deze is van zeer goede kwaliteit, zeer mooi van tekening én zeer schappelijk van prijs! Ook de levering was top! Zeer graag tot een volgende keer!

top

Alles in orde