tevreden

Très bon produit, car contre quand on permet un cadeau pour geste commercial il faut le donner

Mon produit a bien été livré et est conforme à ma demande et mes attentes.

Choix et qualité

Choix et qualité du peignoir commandé Certains prix peut-être un peu hauts

Vlotte bestelling

Vlugge en correcte levering

Zeer goede service!

Zeer tevreden over service van Mycomfort / De kwaliteit van het gekochte product (lakenpakket van Romanette) viel tegen . De afwerking was niet zoals het hoort. We vertrouwden op de gebruikelijke kwaliteit van jullie producten. ik kan dat product (ondertussen al in gebruik), dus niet aanbevelen aan anderen. Indien nodig wel een foto ter beschikking. Er is door de klantendienst naar een oplossing gezocht, uiteindelijk zeer tevreden zowel over de service als over de terugbetaling van een product dat niet voldeed.

oké

oké

Produits tout à fait conformes, délai de livraison court ! Très bien ! Je recommande

prima service

snelle en correcte levering

Maat ondergoed

Wij kochten verschillende keren bij jullie ondergoed (gilets) van Arion. Het verschil tussen eerder gekochte maat XXL en de nu bestelde XL was nauwelijks merkbaar!

Al verschillende keren besteld, en altijd correct verloop

Ook bij retourzendingen en terugbetalingen. Ook goede communicatie.

Goeie kwaliteit

Commande de tapis de bain et sous vêtements

Emballage très bien,livraison rapide Informations complètes

je n'ai pas d'expérience de la marque

Content de la rapidité et de la qualité du service

goede kwaliteit

GOED VERPAKT EN VLUG GELEVERD

Een aanrader!

Snelle service. Zeer goede kwaliteit.

Qualité des produits et choix

Déjà plusieurs achats effectués et chaque fois avec toute satisfaction; Choix et qualité des produits , le prix et la rapidité d'expédition sont au programme.

vlot bestellen, afrekenen en geleverd volgens afspraak

vlot besteld, keuze uit verschillende afleveropties en geleverd volgens afspraak + een leuke attentie ontvangen

Excellente expérience

Très bon produit et livraison rapide

Kwaliteitsproducten op tijd geleverd

Goeie kwaliteit Veel keuze En mooi op tijd geleverd

Très bonne qualité du produit

Achat de slips Lévis et draps de lit

Producten in overeenstemming met bestelling

Vlotte afhandeling van de bestelling.

Correcte service.

Bij promo’s bekijk ik de artikelen en vergelijk ook de prijzen met andere leveranciers. Mijn aankopen zijn steeds van bestelling tot levering in orde.

Vlotte bestelling

Mijn bestelling verliep zeer vlot en ook de levering was volgens afspraak

Ruime keuze aan interessante prijzen en snelle levering.

Ruime keuze per categorie. Zeer scherpe prijzen. Snelle en goedkope verzending. Geen fouten bij verzending.

super !

top