Het product dat ik heb besteld is volgens de bestelde maat verschrikkelijk veel te groot. Ik kan het helaas niet meer terugsturen, daar het al gewassen is.
Beste Marue-Anne Wij hebben met jou contact opgenomen op 27/04, maar hebben helaas nog geen antwoord gekregen. Wij zullen vandaag de mail opnieuw verzenden, zo kunnen wij samen met jou naar het beste oplossing zoeken. Als je dus voortaan niet helemaal tevreden bent met je aankoop, kan onze klantendienst via persoonlijk advies jouw verder begeleiden in de juiste keuze. Wij zijn bereikbaar via mail [email protected] of telefonisch +32(0)2/308.87.45 Het MyComfort24 Team
ok
Je suis contente du produit mais les tailles pas toujours juste. Il faut plus de précision.( taille grand, petit ou juste).
Zeer snelle levering, en goede profucten
Dit is hetgeen wat wou Snelle levering
Tevreden van mijn sloggis.
Voldoet aan de verwachtingen.
Bestelling verloopt vlot op de website en wordt snel en efficiënt geleverd.
Choix étendu avec notamment des marques belges. Seul petit bémol: on ne peut pas se faire livrer dans les magasins Colruyt.
Mijn omwisseling en retour is heel correct en snel verlopen dank zij Stephanie van de klantendienst
Goed,enkel jammer voor aanrekenen van ruilkosten
goed product voor een prima prijs
Achat de différents produits, sous vêtements, linge de lit, tout est parfait.
aanrader
bij de levering blijkt dat de XL zwembroek van Speedo toch écht (veel) te groot is; na initieel een fout mail adres (mycomfort24.com in plaats van mycomfort24.be), héél klantvriendelijke mevrouw S., behulpzaam, begripvol; dank u wel! kleine tip nog: informeer klanten van (eventuele) kosten bij omruiling
Revue originale
Ondergoed en zwembroeken, ja en de maat, en de hygiene. Mij van alles bewust, koop ik 2 zwembroeken, één L en één XL. Lijkt de XL toch écht véél te groot; gepast met proper ondergoed er onder aan; dus netjes; dan retour lijkt geld te kosten? Euh? én je moet eerst mailen? OK gedaan, en géén antwoord (neen, ook niet in de spamfolder...); dan maar zo opgestuurd, aangetekend; ik hoop dat ik mijn geld terug krijg; indien niet is het zeker de laatste keer dat ik daar iets bestel
Problème sur ma dernière commande de slips de la marque DIM. Ce sont des achats très récents. Pour 2 slips, les élastiques des cuisses se détériorent au premier lavage. Je n'ai jamais eu ce genre de problème.
Bonjour Madame Dubuis J'espère avoir pu vous aidez comme il se doit par mail mail et que vous êtes satisfaite de votre nouvel article. N'hésitez surtout pas à nous contacter si vous avez des questions éventuelles. Notre service clientèle est disponible via mail [email protected] ou par téléphonne +32(0)2/308.87.45 MyComfort24 Team
Levering is snel en perfect verlopen. Fantastisch. De kwaliteit can het product is goed maar kan beter. Ik had het beter verwacht : dikkere stof.
Beste Bert Wij hebben jouw opmerking doorgegeven aan onze leverancier. Wij hebben met jou contact opgenomen op 03/05, maar hebben helaas nog geen antwoord gekregen. Wij zullen vandaag de mail opnieuw verzenden, zo kunnen wij samen met jou naar het beste oplossing zoeken. Als je dus voortaan niet helemaal tevreden bent met je aankoop, kan onze klantendienst via persoonlijk advies jouw verder begeleiden in de juiste keuze. Wij zijn bereikbaar via mail [email protected] of telefonisch +32(0)2/308.87.45 Het MyComfort24 Team
De levering via bpost gebeurt veel te laat. Fout van bpost
Service rapide et efficace. Produits de qualité. Bon suivi et bonne tracabilite des commandes.
Scherpe prijs, snel verzonden
alles is naar wens verlopen
Eenvoudig besteld, snel geleverd, netjes verpakt en kwalitatief hoogwaardige materialen en merken. Een volledig Belgische webshop bovendien die lokale tewerkstelling creëert.
Vlotte bestelling en levering,goede kwaliteit
Cadeau pour mon épouse. La taille est parfaite. La coupe agréable. Et le pyjama dans son ensemble est très beau. Je recommande.