Cadeau pour mon épouse. La taille est parfaite. La coupe agréable. Et le pyjama dans son ensemble est très beau. Je recommande.
De produkten waren correct. Zeer vlotte levering.
Besteld na 14h,dus correct geleverd binnen de 48h.
Goede kwaliteit en juiste afmetingen
Bestellen en levering ging zonder problemen, zeker voor mij want ik koop bijna nooit via internet
Steeds als ik iets bestel is de levering volledig en bijzonder snel thuis geleverd.
Ik ben heel tevreden met mijn aankoop.
Fijne manier om samen te werken. Geen problemen gehad en belofte volledig nagekomen. Aanbevelen doe ik nooit, vandaar de neen hieronder.
De website is overzichtelijk en geeft veel informatie! Maar van zodra je iets besteld en betaald, is er GEEN informatie meer! Namelijk : - geen info omtrent ontvangen bestelling - geen info omtrent ontvangen betaling - geen info omtrent de verzending, de aankomstdatum (track & trace) Bpost meldt dan plots een pakje maar met een totaal andere verzendersnaam Manier van handelen is helemaal anders dan dreamland, dreambaby en colruyt. Dit ben ik echt niet gewoon
Beste Nicole Wat jammer dat je geen informatie hebt ontvangen na je bestelling. Ik heb het even nagekeken in onze mails, en ik zie dat er een bestelbevestiging verstuurd is, en een verzendbevestiging met daarin een tracking nummer, om jou pakje te volgen op de website van Bpost. Onze mails kunnen helaas terecht komen in de ongewenste mails. Als je dus voortaan vragen hebt over jouw bestelling of dergelijke, mag je altijd contact opnemen met onze klantendienst. Wij zijn bereikbaar via mail [email protected] of telefonisch +32(0)2/308.87.45 MyComfort24 Team
Na eerst het laken ontvangen te hebben, is na een paar weken ook het kussen aangekomen.
Revue originale
Laken en kussen besteld. Laken ontvangen, maar geen kussen. En ook geen mail waarom kussen nog niet geleverd is.
Er is enkel een klein probleem met de (grote) maten, die bij verschillende fabrikanten eerder losjes gehanteerd worden. Je kunt dus best steeds kleren kopen van dezelfde fabrikant.
Vandaag bestelt en morgen in huis !!!! Kan niet beter en altijd verzorgt ingepakt !!!
Het bestellen ging zeer gemakkelijk en artikelen zeer snel en goed verpakt geleverd.
had problemen met mijn betaling (fout lag bij mij !) maar alles werd door Mevr.Remacle prachtig opgelost Wou nog een bestelling plaatsen (Sloggi slip Basic Midi Cotton D wit 44) maar heb helaas opgemerkt dat deze niet meer in voorraad zijn
Eerste keer besteld. Super goe meegevallen.
maat L was te klein, maar toch niet terug gezonden
Beste Marina Wij hebben op onze website, bij elke artikel hebben wij een maattabel die wij ontvangen hebben van onze leverancier. Wij raden deze ook aan onze klanten om deze te gebruiken om de beste maat te kiezen. Als je dus voortaan niet helemaal tevreden bent met de maat van je aankoop, kan onze klantendienst jou begeleiden voor een omruiling. Wij zijn bereikbaar via mail [email protected] of telefonisch +32(0)2/308.87.45 Het MyComfort24 Team
Leuke website, snelle service.
Snelle stipte levering. Duidelijke website
Je tiens à remercier madame Stéphanie qui a corrigée avec grande efficacité l'erreur dans mon paquet; en effet le colis contenait un drap-housse demandé et un drap de lit alors que je demandais un autre drap-housse. Le relevé de la commande inclus dans le paquet était correct pourtant. Quel dommage que de n'avoir pas vérifié le contenu de la boîte avant de fermer pour expédition.
Revue originale
Malgré un document reprenant ma commande (soit deux drap-housse de couleurs différentes) je n'ai reçu qu'un seul drap-housse et un drap de lit avec taie d'oreiller ( non demandé). J'ai déjà envoyé un mail à la société via l'adresse signalée sur votre document. Je souhaite un règlement rapide de cet incident sans frais d'envoi en ce qui me concerne; l'erreur n'étant pas ma part.
Om uw «service voor [de] klanten continu te verbeteren» probeer misschien hun eigen taal te gebruiken ?
Maat van ondergoed kwam niet overeen met verwachting en standaard maat. Binnen 1 verpakking verschilde de omtrek van de slips ook, hoewel ze allemaal dezelfde maat waren, volgens het label. Er diende bijna 4 euro betaald te worden voor retour, wat toch behoorlijk bedrag is. Na mailoverleg werd een gratis retourbon bezorgd. Het volledige bedrag werd ook terugbetaald.
Revue originale
Maat van ondergoed kwam niet overeen met verwachting en standaard maat. Er diende bijna 4 euro betaald te worden voor retour, wat toch behoorlijk bedrag is.
Duidelijke site, grote keuze aan kwaliteitsproducten.
Ik had een bon van 10 euro maar moest moeite doen om iets geschikt te vinden . De standoliën waren prima . Maar uiteindelijk vallen de twee kussenonderslopen erg tegen : lichte kwaliteit, erg krap ! Ik schrijf mij uit!
Beste Chris Wij hebben met jou contact opgenomen op 03/05, maar hebben helaas nog geen antwoord gekregen. Wij zullen vandaag de mail opnieuw verzenden, zo kunnen wij samen met jou naar het beste oplossing zoeken. Als je dus voortaan niet helemaal tevreden bent met je aankoop, kan onze klantendienst via persoonlijk advies jouw verder begeleiden in de juiste keuze. Wij zijn bereikbaar via mail [email protected] of telefonisch +32(0)2/308.87.45 Het MyComfort24 Team
Goede kwaliteit Tommy mooie kleuren in de boven band leuk om te dragen kortom goed
Ben tevreden met mijn bestelling.