Overzichtelijke website met uitgebreide keuze aan merken tegen goede prijs, bestelling en levering loopt telkens optimaal..... Aanrader!
zeer vriendelijk en hulpvaardig
Weer helemaal blij met mijn bestelling! Mooie korting ontvangen, heel vlotte levering. Tot de volgende :)
Van de onderbroeken zíjn we content maar we hebben een retour zending gedaan wegens verkeerde maat opgave en er wordt zomaar 3,95 euro ingehouden bij de terug storting zonder te verwittigen. Dat vind ik niet kunnen.
Beste Mia, Voor de kosten van de retour komen wij inderdaad niet tussen. De reden hiervoor is dat we artikelen verkopen waar hygiëne van zeer groot belang is. Wij kiezen er om die reden dan ook voor om retourzendingen niet aan te moedigen door de klanten te vragen zelf de retourzending te laten bekostigen. Het gevolg is dat klanten zeer zorgzaam zijn bij het maken van hun keuzes en dat we daardoor zeer weinig retourzendingen en omruilingen krijgen. Dit garandeert dat onze artikelen allemaal nieuw zijn en 100% hygiënisch. Dit staat genoteerd op onze website. https://www.mycomfort24.be/nl/faq/kan-ik-mijn-bestelling-herroepen/ Wij nemen even met jouw persoonlijk contact om samen tot een oplossing te komen. Met vriendelijke groeten, Team MyComfort24
Revue originale
Rapport qualité/prix intéressant. Grand choix d'articles.
Alles verliep vlot, het bestellen, betalen en leveren. Mijn bestelling werd geleverd op de afgesproken dag. De artikelen die ik besteld heb voldoen aan al mijn eisen.
Nadat ik enkele opmerkingen had bij de bestelling, werd onmiddellijk actie ondernomen. Na vriendelijke communicatie via e-mail werd alles snel en correct afgehandeld. Ik ben heel tevreden over deze website.
Revue originale
Ik heb om de korting op de Pieces Hipster onderbroeken te krijgen mijn bestelling in 3 keer moeten laten bezorgen. Waar is de gunstige ecologische voetafdruk gebleven? De onderbroeken stonden aan 19,95 euro bij een afname van 3 stuks, van het moment dat je meer dan 3 stuks bestelde, verviel de korting/promo echter. Vreemd, dus enkel als exact 3 stuks besteld werden, kreeg je de korting. Een week nadat ik mijn bestelling gedaan heb, krijg je plots een grote badhanddoek bij een bestelling van boven de 50 euro, ik heb voor meer dan 200 euro besteld, dus het is wel pijnlijk dan te lezen dat je die bonus misloopt.
Premier contact par téléphone et recu de bonne information
M'n hoeslaken zat in m'n brievenbus, ik moest niet thuis zijn, gebracht door Bpost!
Beste Eric, Bedankt voor jouw beoordeling. Bij het nakijken van jouw bestelling merkten we echter dat je jouw promotiecode voor de zwembroekenactie niet verzilverde. Dat is de reden dat je op jouw zwembroek geen 15% ontvangen hebt. We hebben dit zonet rechtgezet door het bedrag ter waarde van 15% op jouw zwembroek terug te storten. Je zal dit eerstdaags op je rekening ontvangen. Onze excuses als onze communicatie niet 100% duidelijk was. Wij doen er alles aan om acties t.o.v. onze klanten zo correct en transparant mogelijk te communiceren. Aarzel niet mocht je nog vragen hebben. Valerie, Team MyComfort24
niet ok de 15% kprting op de zwembroek niet gekregen
On trouve un très grand choix de produits de qualité et le service ( livraison, etcà est très bon
Correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling.
Du choix, rapide, prix très correcte.
Goede prijs op alle merken
Goede kwaliteit en snel geleverd !!
keuze en kwaliteit prima
Altijd het juiste artikel en altijd op tijd bedank de mensen van het team
Ik dacht dat de shorts in katoen waren. Mijn eigen fout. Had productbeschrijving niet gelezen.
Super tevreden
Duidelijke website, bestelling snel geleverd en terugsturen gaat ook heel makkelijk. Uitgebreid assortiment.
Correcte verwerking van de bestelling. Zeer verzorgde levering. Levering zoals afgesproken, een aanrader voor iedereen!
Correcte afhandeling van bestelling Juiste informatie Juiste en goede levering
Eerste bestelling , ik hoop dat de volgende ook zo goed zal zijn .
ruime keuze, goede prijzen, vlugge levering