mogelijkheid om de bestelling te laten aankomen in Colruyt vestigingen.
Als men een vorige bestelling terug wil bestellen krijg men geen eenduidige info. Men moet dan weer opgeven welke maat en dat kan leiden tot missingen. Volgens mij moet dat veel simpeler kunnen.
Beste Emiel, Bedankt voor jouw commentaar. Wij zullen dit zeker meegeven voor de optimalisatie van de webshop. Het is belangrijk voor ons dat je een goede ervaring hebt op onze webshop en nemen zeker jouw commentaar mee voor verbeteringen aan te brengen waar nodig is. Met vriendelijke groeten, Team MyComfort24
J’ai dépensé plus de 1000€ et j’ai acheté pleins d’articles qui ont été livré très rapidement en bon état. Et je suis super contente de les utiliser. Excellent service client qui m’a remboursé quelques produits défectueux. Je vais définitivement recommander. Merci
Voor herhaling vatbaar
J'ai fait des erreurs en fessant une commande via votre site. J'ai pris contact par téléphone pour la correction. Des personnes très sympa ont fait la correction. Plus tard, une des pièces commandée avait un défaut. Par téléphone des personnes très agréable et gentille, on trouve des solutions idéales pour moi. C'est une firme qui fait partie du groupe Colruyt. Colruyt c'est le top et le personnel est toujours prêt à vous aider. Merci le groupe. PS au téléphone le personnel est bilingue.
Alles verliep vlot. Wel jammer dat als ik nieuwe bestelling wou plaatsen dat de gekochte goederen niet meer beschikbaar zijn. groet
Beste Anita, Bedankt voor jouw bericht. Het is inderdaad zo dat artikelen snel uitverkocht kunnen geraken door vele vraag ernaar. Het is altijd mogelijk om contact op te nemen met de klantendienst via mail of telefoonnummer om te zien of we meer stuks kunnen bestellen bij onze leverancier. Wij kijken dit na bij de leverancier en kunnen gemakkelijk de bestelling voor je maken aan dezelfde voordelen/kortingen. Wij hebben contact met je opgenomen om eens samen te bekijken voor een oplossing. Met vriendelijke groeten, Team MyComfort24
vlotte en juiste afhandeling van mijn bestellingen en heel goede producten
Het product is niet zo kwalitatief als ik verwachtte. Deken heeft een productie foutje en lakens zijn minder zacht dan verwacht. Lakkens komen met een herbruikbare zak dat nuttig is. Alles kwam goed optijd met post
Beste Amanda, Bedankt voor jouw beoordeling. Je kan ons altijd via mail of via telefoon bereiken voor gevallen zoals retourneren, fabricagefouten, vragen, ... Wij kunnen dit opnemen met de leverancier en voor jouw een oplossing zoeken. Wij zullen contact met jouw opnemen via mail om dit geval op te lossen. Met vriendelijke groeten, Team MyComfort24
Alles ok
Kwaliteitsmerk en aan scherpe prijzen. Groot assortiment.
Grote keuze- heel snelle en correcte levering.
Je souhaiterais néanmoins que il y ait plus d'informations sur les articles
Quaité, fiabilité et ponctualité : que du positif !!!
Ik vind het wel spijtig dat bij een reclame actie jullie niet voldoende stock in voorraad hebben. ik bestelde 4 stuks om aan het gewenste bedrag van 100€ te komen, maar er waren er maar 3 in voorraad, zodat ik de kortingcode niet kon gebruiken.
Beste Luc, Bedankt voor jouw bericht. Het is inderdaad zo met acties dat artikelen snel uitverkocht kunnen geraken. Het is altijd mogelijk om contact op te nemen met de klantendienst via mail of telefoonnummer om te zien of we meer stuks kunnen bestellen bij onze leverancier. Wij kijken dit na bij de leverancier en kunnen gemakkelijk de bestelling voor je maken aan dezelfde voordelen/kortingen. Wij hebben contact met je opgenomen om eens samen te bekijken voor een oplossing. Met vriendelijke groeten, Team MyComfort24
Tevreden over de prijs en de kwaliteit van het bestelde, en de afwerking en opvolging van de bestelling
Goed product, vlot besteld en geleverd.
Levering super vlot en vlug met verpakking niet beschadigd. Leuke verminderen en acties.
Steeds correcte levering en producten van uitstekende kwaliteit.
Bamboe ondergoed,zacht om te dragen,een aanrader voor iedereen, de pakjes zijn steeds goed verpakt en komen snel toe.Soms wat prijzig,maar dan wacht ik een deal af en koop dan wat ik wens
Een erg toegankelijke webwinkel met goede kwaliteits artikel tegen een gunstige prijs!
Bedankt dat jullie het nodige gedaan hebben om ons van de actie te kunnen laten genieten. Vriendelijke groeten, een tevreden klant Roza
Beste Rosa, Bedankt voor jouw bericht. Het is inderdaad zo met acties dat artikelen snel uitverkocht kunnen geraken. Het is altijd mogelijk om contact op te nemen met de klantendienst via mail of telefoonnummer om te zien of we meer stuks kunnen bestellen bij onze leverancier. Wij kijken dit na bij de leverancier en kunnen gemakkelijk de bestelling voor je maken aan dezelfde voordelen/kortingen. Wij hebben contact met je opgenomen om eens samen te bekijken voor een oplossing. Met vriendelijke groeten, Team MyComfort24
Revue originale
Telkens dat jullie een actie doen, kan ik maar 1 set bestellen. Hierdoor kunnen we niet optimaal genieten van een voordeel. Meestal vragen jullie een minimum bestelling voor gratis verzenden of recht op korting. Echt heel spijtig. Dan kan je beter geen actie doen. Vriendelijke groeten, een toch wel teleurgestelde klant Roza
Tout est parfait
Snelle levering Uitstekende kwaliteit
Snelle levering en product zoals het beschreven was.