Duidelijke website en een snelle correcte levering.

Duidelijke website en een snelle correcte levering.

Fantastische en snelle service!

Goede kwaliteit wordt razendsnel geleverd! Vriendelijke dame helpt je telefonisch meteen verder.

Rapide, bon prix,

J’ai commandé parce que j’ai vu que mycomfort appartient au groupe Colruyt 100% Belge

Alles prima in orde!

Ik ben altijd tevreden over jullie kwaliteitsartikelen en service. Niets op aan te merken. Fijne feestdagen!

Rapidité de livraison (+ date au choix). Facilité de commande.

Toujours un plaisir de commander des articles de qualité. Suivi rapide.

Comme d'habitude parfait

Parfait

Aanbod, website en levering zijn dik in orde

Beste webwinkel voor ondergoed

Goede kwaliteit/prijs. Beschrijving producten komt overeen met geleverde artikels. Juiste levering.

Tailles non fiables

J'ai peur d'acheter des vêtements sur votre site car les tailles ne sont pas fiables. Elles ne sont pas européennes en tout cas. La description des articles est insuffisante. Notamment au sujet des hauts. C'est très ennuyeux pour des personnes d1,80 m. Par contre la livraison est parfaite et rapide.

Tevreden klant !

Correcte snelle levering

topservice

Ik bestelde tshirts voor mijn man, de eerste waren te klein , ik maak een nieuwe bestelling die de volgende dag al geleverd werden . Ik heb toen met de postbode de retourzending meegegeven en 3 werkdagen later stond het geld - de retourkost van 3.95 euro terug op de rekening . Als dit geen klasse is !!! Ik winkelde al regelmatig bij My Comfort 24 en ga dit zeker nog doen, héél veel keuze aan ieders budget

De geleverde artikels beantwoorden aan de aangegeven criteria

De gevraagde pyama's zijn aangenaam warm zoals beloofd in de omschrijving .

Subliem

Geen probleem met inhoud, verpakking en levering.

Alles perfect

Allee perfect

Livraison rapide - produit de qualité

La couleur de la housse de couette ne correspond pas à la couleur sur le site. En réalité, elle est marron et pas noire. Je l’ai cependant gardée, car elle est aussi très jolie en marron, les motifs sont très beaux et la qualité est au rendez-vous.

Kwaliteit en service top !

Kwalitatieve producten. Goede website. Stipte levering. Goede communicatie.

Snelle verzending en ruim aanbod

Snelle verzending en ruim en mooi aanbod en kwaliteit. Enkel spijtig van de verzendingskosten bij retour .

Zeer correct en duidelijk afgehandeld

Zeer correct en duidelijk afgehandeld

Article bonne qualité

Commande conforme à mes attentes. Délai de livraison respecté.

Supere klantenservice

Top…zeer begripvol

Goede kwaliteit, maar geen correcte maatweergave

Bij de bestelling van het ondergoed van Bjorn Borg was er een probleem bij de maatstelling. De tailleomtrek meten voor de juiste maat? Je zou eerder verwachten de heupomtrek. Gelukkig had ik al een exemplaar van deze short, anders zou ik buiten de maten gevallen zijn. Dit zouden jullie toch eens moeten herbekijken...

Zeer goed.

Het is niet mijn eerste bestelling. Ik ben zeer tevreden over de vlotte levering en de kwaliteit. Zalin de toekomst nog bestellingen plaatsen.

volgende bestelling komt er wellicht snel

vlotte gang van zaken doen. super content van aangekochte goederen

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring

Ik denk wel dat de prijs goed zit bij jullie

Er is veel keuze en er is een goede omschrijving bij, het is gemakkelijk en ik kan zelf het afhaalpunt kiezen. Ik vind dat beter dan een koeriersdienst.

Avis sur Kiyoh