Probleem met verzending werd proactief gemeld

Een probleem met de externe leverancier van de pakjes werd mij proactief gemeld via email. Hierdoor wist ik dat mijn bestelling de volgende dag niet aan huis kon geleverd worden en dat ik dus niet onnodig moest wachten. Uiteindelijk werd mijn pakje een dagje later bezorgd.

vlotte service

ook grote keuze uit allerhande vlotte levering, snel

Très satisfaite de MyComfort24

Un parcours sans faute de la commande a la livraison. Site tres facile et tres clair, pas cher, livraison rapide, emballage soigné, service client a l'écoute, que demander de plus? Je suis fan!!

Mooie website, veel keuze, goede service, je kan zelfs de dag kiezen wanneer je bestelling wordt geleverd. Mycomfort24 is zeker een aanrader.

ZEER VLOT

VER GEEN OPMERKINGEN

Optimaal

De verzending gebeurt met Bpost is het enige minpunt. Al meermaals ondervonden dat een zending niet op de aangegeven datum geleverd wordt of zelfs verloren gaat.

Très bon draps à des prix raisonnables et livrés très vite

Très bon draps à des prix raisonnables et livrés très vite.... Excellent service de contact en cas de problèmes (erreur dans ma commande dûment corrigée par téléphone).

Tevreden klant

Gebeld voor uitleg voor ik bestelde, een duidelijke uitleg gekregen

Snelle levering en super materiaal.

Producten zijn zeer goed en levering was in orde.

Veel keuze aan een mooie prijs!

Heel tevreden van de slaapkleedjes. Snel geleverd ook!

Steeds vriendelijk, nooit problemen

zeer professioneel opgemaakt

wat vertraging bij de levering , maar geen probleem . wij zullen nog zeker klant blijven in de toekomst

Correcte communicatie en levreing

Correcte communicatie en levering

Bon rapport qualité/prix

Commande passée sur un site assez convivial Prix relativement intéressant surtout lorsqu'il y a une promotion Délai de livraison respecté

Alles is goed verlopen, geen enkel probleem

excellent

vlug verstuurd en precies zoals omschreven

Quality goods and very fast delivery

Used them for years and never disapointed

Levering binnen 24 uur

Snelle levering en mooi product.

Ideale on-line shop voor kwaliteit

Want alles kot snel en onbeschadigd aan en tot heden past het direct. De prijs/kwaliteitsverhouding is ook ideaal met een kortingscode.

super prijs-kwaliteit

Topmerken aan een goed prijsje. Altijd acties, waarbij je je veel voordeel doet.

10 0p 10

Zeer goede produkten en uitvoering van bestelling ,duidelijke uitleg op de site over de produkten.Bedankt

uitstekend

Topkwaliteit producten, sterk scherp geprijsd dankzij regelmatige kortingen en perfecte levering. Meer moet dat niet zijn!

Heel trage levering

Bestel je bij een Webshop uit het buitenland dan heb je het de volgende dag , bij my confort een week . Als jullie sneller leveren krijgen jullie een veel betere score . Gisteren een nieuw pakje ontvangen van jullie deze keer was het heel snel geleverd ben heel tevreden ik bestel zeker nog bij jullie

Top kwaliteit

Het ondergoed is top en kwaliteit en perfecte maat

Product was goed.

Er was een dag staking in transport maar anders alles ok.

Avis sur Kiyoh