Bonne expérience , produit de qualité
Badmantel besteld, en daarbij de maattabel op de website strikt gevolgd. Toch bleek het ontvangen product véél te groot. Dus retourneren (vlotte procedure!) en onmiddellijk een maatje kleiner besteld. Blijkt dat het retourneren geld kost, ook al bestel je onmiddellijk opnieuw hetzelfde artikel. Het zou fijn zijn dat het inwisselen van eenzelfde artikel kosteloos kon. In een winkel mag ik ook een maatje kleiner\groter passen, zonder extra kosten. En nog: badmantel zelf is dik OKÉ Na beoordeling werd ik de dag nadien reeds gecontacteerd, met de boodschap dat ik het retourneer bedrag zou terugkrijgen. Probleem is dus opgelost. Sterk van die klantendienst!
Revue originale
de prijzen zijn voordeliger dan elders voor dezelfde merken. Mooie aanbiedingen. Verzending is zeer verzorgd en zoals beloofd. Uitstekend. Een warme aanbeveling
'k ben tevreden over mijn aankoop bij Mycomfort24
prima levering en producten heel goede kwaliteit
Ik koop Sloggi al lang wegens de prijs/kwaliteit verhouding. Ze stonden in aanbieding, dat is ook meegenomen. Alles verliep vlot. U heeft er een trouwe klant bij.
Goede kwaliteit en juiste timing bij levering
De geleverde producten voldoen volledig aan de verwachting! Fijn dat je afleverdatum kon aankruisen en dat deze ook gevolgd werd.
vooral ruime keuze
De waterdichte overtrek krimpt in de was ook maar op 40* gewassen en toch een maat kleiner dan ervoor .daarom voor 2e maal besteld maat een maatje groter .andere is goed voor logeerbed.voor de rest heel tevreden af laat zeker geen water door en levering is top
Beste Crist'l Bedankt voor jouw beoordeling. Ik heb je een mailtje gestuurd op 14/10, maar helaas heb ik nog geen antwoord gekregen, ik zal het mailtje opnieuw sturen, zo kan ik voor jou naar een oplossing zoeken. Met vriendelijke groeten Het MyComfort24 Team
Rapidité
Assez facile de commander par internet. La marchandise arrive Assez vite ,quand c'est de stock.
J'ai déjà fait des commentaires et suggestions dans des mails vous adressés. Bonne journée !
Geen probleem, vlotte verzending, betaalbare sportsokken
Mooie pyjama. Prachtig afgewerkt.
Geleverde producten waren zoals besteld, meer valt daar niet over te zeggen.
Cette plateforme fait partie du groupe Colruyt, mais il n'est malheureusement pas possible de faire les livraisons via les magasins Colruyt, sans FRAIS, à l'instar de feu la plateforme ColliShop. Quel dommage !.. Par contre j'ai découvert un service après-vente et une aide à la clientèle comme JAMAIS je n'avais eu l'occasion avec aucun e-commerce ❗ Bravo et merci à MyConfort24 !!
Revue originale
C'est en cherchant mon compte ColliShop (qui n'existe plus) que j'ai découvert MyConfort24, décrit comme "le remplaçant". Puisque cette plateforme fait partie du groupe Colruyt, POURQUOI n'est-il pas possible de faire les livraisons via les magasins Colruyt, sans FRAIS, exactement comme cela se faisait avec ColliShop ???? D'autant qu'AUCUNE autre alternative n'est proposée sur le site !! On se retrouve piégé à devoir débourser des frais supplémentaires pour les livraisons : un scandale !!
Ik ben heel tevreden met alles van de bestelling tot en met de levering Dus ik zou het aanbevelen aan familie en vrienden Mycomfort24 is geweldig .
linge de lit en flanelle; déçue par le rapport qualité prix. Flanelle fine et donc pas très chaude.
Bonjour Madame Hennus Merci pour votre feedback. J'ai essayé de vous joindre par mail en date du 10 & 13 octobre, malheureusement je n'ai pas encore reçu de réponse de votre part. N'hésitez pas à me contacter que je puis trouver une solution pour vous. Bien à vous L'équipe MyComfort24
Vlugge en vlotte levering
Zoals eerder al. Heel goede en vlugge service.
super kwaliteit, snelle levering, alles perfect verlopen
Prima service. Snel geleverd en alles gekregen zoals besteld.