Heel goed geholpen (door Stéphanie) bij problemen met betalingsverkeer (opkuis cookies). Tegelijkertijd ook excellente bijstand voor retourpakket én recuperatie van een eenmalige korting die verloren was gegaan na teruggezonden bestelling. Randbemerking: resetten van paswoord loopt niet vlot! Vriendelijke groeten,
Mooie kwaliteit pyjama en goede kwaliteit
Na enkele correcte leveringen toch een retourzending moeten doen wegens "te klein". Deze retour werd snel afgehandeld en terugbetaling was na 2 dagen op mijn rekening. Correcte firma, fijne samenwerking.
Mooi ..goede kwaliteit…en snelle levering!
Het is een plezier om te bestellen… hoge kwaliteit aan een voordelige prijs.
Snelle levering en goede kwaliteit
Service is top. Prijs-kwaliteit uitstekend. Smaakt naar meer!
Was werkelijk op tijd!
Snel en perfect geleverd
Top kwaliteit en snel besteld alsook bezorgd !
La commande est arrivée dans un délai raisonnable par rapport à la concurrence. Les marques suivies sont de bonne facture mais la note finale est trop élevée si l'on commande un article en-dessous de 35 euros, c'est beaucoup trop!
Dès le signalement de la non livraison du colis par bpost et le contrôle de votre part auprès de bpost, tout a été fait pour la livraison dans les 24 heures d'un colis de remplament par vos services ( Stéphanie).
Uitstekende service.
Correct, met een betrouwbare transporteur (bpost). Vriendelijke en deskundige klantendienst.
Ik heb een beetje een slecht gevoel bij de overtrek die pluist enorm zoveel geld voor een overtrek mag toch van goede kwaliteit zijn :-( Misschien terugsturen en een andere in de plaats? Grtjes Els
Beste Els Bedankt voor jouw feedback. Wat ajmmer om te horen dat e niet tevreden bent over jouw aankoop. Je mag ons altijd ene mailtje sturen naar [email protected] onze team help je graag verder. Ik heb je op 25/10 proberen te contacteren via mail, alsook via telefoon, helaas heb ik geen antwoord mogen ontvangen. Indien je het artikel toch nog wens terug te sturen naar ons mag je mij zeker een mailtje sturen. Ik wens je een fijne dag. Met vriendelijke groeten Het MyComfort24 Team
De bestelling, de bezorging, alles naar wens.
Zeer goede ervaring
Site agréable Livraison rapide Produits de qualité
De afbeeldingen en maten kloppen
De goede webpagina met een aantal belangrijke informatieparameters maakt dat je relatief vlot een juiste keuze kan maken tussen de producten.
Bonne expérience , produit de qualité
Badmantel besteld, en daarbij de maattabel op de website strikt gevolgd. Toch bleek het ontvangen product véél te groot. Dus retourneren (vlotte procedure!) en onmiddellijk een maatje kleiner besteld. Blijkt dat het retourneren geld kost, ook al bestel je onmiddellijk opnieuw hetzelfde artikel. Het zou fijn zijn dat het inwisselen van eenzelfde artikel kosteloos kon. In een winkel mag ik ook een maatje kleiner\groter passen, zonder extra kosten. En nog: badmantel zelf is dik OKÉ Na beoordeling werd ik de dag nadien reeds gecontacteerd, met de boodschap dat ik het retourneer bedrag zou terugkrijgen. Probleem is dus opgelost. Sterk van die klantendienst!
Revue originale
de prijzen zijn voordeliger dan elders voor dezelfde merken. Mooie aanbiedingen. Verzending is zeer verzorgd en zoals beloofd. Uitstekend. Een warme aanbeveling
'k ben tevreden over mijn aankoop bij Mycomfort24