Degelijk materiaal en snelle en goede levering Een aanrader

Ruime keuze aan eerlijke prijzen

Er is een ruime keuze beschikbaar , de prijzen zijn bij de laagste voor vergelijkbare producten bij andere webwinkels en regelmatig zijn er acties die de prijs nog verder drukken . Ook een retourzending wordt zeer vlot afgehandeld en terug betaald .

Ideale textiel winkel on-line

Prijs/kwaliteitsklasse zeer goed en GRATIS verzending net niet in orde maar zeker te aanvaarden. Levering ZEER SNEL en steeds correct m.a.w. GOED ingepakt e.d.

zeer goed

lakens waren dag erna toch goedkoper dan in eerste mail die ik had gehad en kreeg uiteindelijk verschil terug betaald.Top

Perfecte afwikkeling!

Alles oké

alles oké

Snelle en goede service

Het bestelde werd 's anderendaags geleverd.

satisfaction

ok

Tout est parfait

Facilité de commande sur site internet. Commande livrée rapidement. Envoi soigné. RAS.

Snelle en correcte levering,niet passende artikel gemakkelijk teruggestuurd,en snelle terugbetaling.

Dit was mijn eerste bestelling bij mycomfort en zeker niet de laatste.

ik ben tevreden over mijn bestelling

ik vind dat ik er veel keuze heb

Ben heel tevreden over mijn aankopen bij My Confort 24; prima product en goede productbeschrijving met een snelle levering

Super comfortabel

Wij zijn heel tevreden met dit hoeslaken. Het geeft een heel aangenaam en fris gevoel.

Snel, gemakkelijk, correct

Het online bestellen ging gemakkelijk, snel en overzichtelijk. De bijdrage voor levering (ook voor het terugsturen) wordt ook vermeld en geen probleem mee om daar iets voor te betalen. Ook correct aangegeven hoelang het zal duren voor pakket kan vertrekken. Goede communicatie, informatie is belangrijk.

Prix imbattable et top qualité

Service clientèle au top!!

Geen opmerkingen

Alles verloopt zoals voorzien. Daar is niets aan toe te voegen.

Alles goed en vlot verlopen

Mijn ervaring is goed en daarom zal ik nog kopen .

Het is heel normaal maar soms zijn er dingen die misschien beter zouden kunnen. Bij mijn laatste bestelling vond ik dat de verpakking ( de doos ) een beetje sterker zo moeten zijn en helemaal dicht geplakt. bpost had moeten extra tape aanbrengen. Ik vind het ook jammer dat er bepaalde maten ontbreken van sommige artikels. Zaken die je graag nog eens had besteld. Maar ik herhaal, ik ben heel tevreden en zal zeker klant zijn in de toekomst.

snelle levering, goede kwaliteit!

SAV correct

Bons contacts avec le SAV

correct en snel

uitstekend

leuke producten

de producten die ik heb besteld voldoen aan mijn verwachtingen

Satisfaite

Sous vêtements bien adaptés à mes besoins et de qualité. Service rapide.

stipt en betrouwbaar

----------