Snel en uitstekende klantenservice!

TOP SEVICE

TOP SERVICE

kwaliteit en goede service

enorm aanbod , snelle service en een vriendelijke communicatie naar de klant toe.

Een eerlijke firma.

Ik heb het enorm geapprecieerd dat jullie, uit eigen beweging, de moeite gedaan hebben om de opslag voor levering op zaterdag terug te betalen, daar het op een weekdag geleverd is. Doe zo voort : professioneel en eerlijk. TOP!

fantastisch

perfect

teleurgesteld

Ik bestelde al 2x een hoeslaken. Ik lette erop of de afmetingen in de hoogte OK waren (voor dikkere matras). In geen van beide gevallen was het laken voldoende groot. Ik ben dus erg teleurgesteld.

website zéér overzichtelijk

Het zoeken naar hetgeen dat je nodig hebt is gemakkelijk te vinden.

bevredigend!

De artikelen beantwoorden mijn voorkeur. Bij een niet aangepaste maat, werd dit probleemloos teruggestuurd en ontving ik kort nadien de terug betaling. Kortom : ik ben tevreden!

Betrouwbaar en snel

Ik beveel het zeker aan

Mooie en goede kwaliteit

Veel ervaring heb ik nog niet want het was de eerste keer dat ik iets besteld heb

Zowel bestelling als levering verliep zeer vlot!

Bestelling verliep vlot. De levering was binnen de beloofde periode. Alles dik in orde!!

Niks aan te merken

Alles oké

een mooi en degelijk onderlijfje

zeer goede kwaliteit .wel voor de zomer wat te warm. Ander niets dan positieve ervaring

Smaak- en stijlvolle spullen te vinden bij jullie.

Alles verliep heel simpel en vlot, en de lakens die ik besteld had zijn even mooi als ik gehoopt had!

Verkeerde product geleverd, maar onmiddellijk gecorrigeerd

Het verkeerde product werd geleverd, maar is nog dezelfde dag gecorrigeerd (retour en terugbetaling opgezet) Geen vijf sterren omdat er toch een foutje is gebeurd, maar toch een hoge score gezien de klantgerichtheid om dit snel op te lossen.

Ok volgens de datum dat ik gevraagd had.

Service rapide et qualité des articles.

Je suis entièrement satisfait du service offert ainsi que de la variété et de la qualité des articles présentés.

heel goede ervaring

vlotte bestelling, heel veel producten om uit te kiezen, goede filters waardoor het makkelijk is om te zoeken wat je nodig hebt, ook goede levertijd

positief

snelle levering, op eerste zicht kwaliteitsvol produkt

Parfait.

Livraison rapide, produits de qualité, je recommande ce site.

Snel en goed

Makelijke site, snel geleverd!

Zeer goede klantenservice

Toen er niet voldoende voorraad bleek te zijn, heeft men een extra bestelling gedaan bij de leverancier. Hierdoor kon ik ook nog van de actie 3+1 genieten. Hartelijk dank.

A recommander.

Produits bien emballés et bon état de la boîte à la réception chez-moi.

perfect

gemak van bestellen