Snelle levering Correct

Heel tevreden

Mooie website, veel keuze, makkelijk om te bestellen, en een vlotte levering. Ik ben er heel tevreden over.

Très satisfaite des produits achetés!

J'ai acheté les culottes sloggy pour les offrir à ma maman. Elle en est très contente. Taille et qualité, merci!

perfect!

Correcte en vlotte levering. Goede kwaliteit tegen lage prijs!

prima service

enige opmerking is dat er pas 'gratis' verzending is vanaf 30euro en dan kost een pyjama 29.99euro, dus das wat jammer dat je dan nog iets moet bijbestellen om toch aan de gratis verzending te komen.

Sterk aanbod en goeie prijzen : ik heb de prijzen vergeleken en ze waren de goedkoopste. Als dan ook nog de service perfect is dan word ik een trouwe klant.

Goede kwaliteit, snelle correcte levering

Goede kwaliteit van de producten, gisteren besteld, vandaag correct geleverd. Top!

Overzichtelijke website, makkelijk om te bestellen. Bestelling gemakkelijk op te volgen via mail. Zeer tevreden!

Product voldoet aan de verwachtingen

Prima dekbedovertrek, mooie afwerking met instopstrook waardoor het dekbed op zijn plaats blijft. We zijn tevreden.

De bestelde goederen werden correct en snel geleverd.

Bij bestelling van 3 of 4-pack, worden er gewoon 4 individuele verpakkingen in een doos verstuurd. Het zou beter en duidelijker zijn een hoeveelheidskorting aan te bieden.

Mijn bestelling was niet wat ik verwachtte.

Ik was ervan overtuigd dat in mijn bestelling 2 verpakkingen van 3 of 4 stuks zaten en was dan ook onaangenaam verrast dat ik gewoon 2 enkele stuks ontving. Bij de bestelling was er op de afbeelding van een 3 of 4 pack geklikt maar blijkbaar is er toch iets verkeerd gelopen. Spijtig dat het zo gelopen is en het is dan maar de vraag of ik het nog zou proberen.

ALTIJD HEEL TEVREDEN

Al verschillende bestellingen gedaan bij deze website . Nog nooit is er iets verkeerd geleverd. Zeer betrouwbaar!!!

Vlug en uitstekende afhandeling

Dik in orde

Bestelling gezet, alles heel vlot, zeer vlotte verzending. produkt zeker in orde

Quality of product

Perfect price & good quality of product.

Correcte service en vlotte levering

Uitstekende webwinkel

Uitstekende webwinkel

uitstekend!!

de levering gebeurde zoals beloofd

Textile de grande qualité

Bon suivi de la commande et livraison très rapide. Excellent.

Kwaliteitsvolle producten

Kwaliteitsvolle producten te koop aangeboden in gebruiksvriendelijke website. Goede communicatie met de klant via aanduiding van beschikbare maten en nog voorhanden aantallen van die maten. Mooie foto's. Goede begeleiding bij de (veilige) betaling. Correcte en vaak snelle levering aan huis. Dank!

Snelle en goede levering

Zeer snelle en goede levering

tevreden.

de levering was correct en snel. Enkel de verpakking was een beetje misleidend. Ik kocht t Shirts met ronde hals, de verpakking toonde V hals; de t shirts zelf hadden een ronde hals, ok dus.

Klantvriendelijk

Stipte levering Goede kwalitei

draagcomfort

Ik bestelde de artikelen omdat het draagcomfort zo goed is en mijn dochter niet van verandering houdt. Bij jullie vond ik voor haar wat ze gewoon is om te dragen. Helemaal toppie!

Qualité des produits, rapidité d'envoi, emballage impeccable

Qualité des produits, rapidité d'envoi, emballage impeccable