Tevreden

Alles in orde.goede levering en juiste producten en goede kwaliteit Tevreden

Quality & service

Perfect service & perfect promotion.

Je trouve facilement les articles sélectionnés

Facilité d'utilisation Bonne caliter ET livraison rapide Site parfer A faire découvrir à d'autres personnes

Très bonne expérience

Très bon suivi de la commande. Seule chose négative : la boîte d'emballage était un peu cassée. Heureusement aucun article n'était abîmé.

Excellent qualité de service de support au client,

Je suis vraiment content de la qualité du produit acheté et surtout avec l’attention et efficacité du Service de support au client!

Tout OK -

De la commande à la livraison tout était OK. RAS

Avion was en is nog steeds prima.

Al 50 jaar trouw aan AVION.

Kwaliteit

Degelijke kwaliteit voor een relatief lage prijs en zonder verzendkosten bij voldoende bestelling.

Vlotte bestelling en levering

De website is overzichtelijk en het plaatsen van de bestelling is eenvoudig. De levering gebeurt volgens afspraak. Niets op aan te merken - service is goed.

Snelle bediening. Goede materialen. Prijs kwaliteit is zeer goed.

Rapidité d'envoi et produit de qualité

J'ai déjà fait de nombreuses commandes et je n'ai jamais été déçu

gratis geschenk?????

Ik heb mijn pakketje gekregen maar op de pakbon staat er dat er een Webcam cover bijzit maar die is nergens te bespeuren

Très bien. Conforme à mes attentes.

Très bien

Eenvoudig toegang

Snel bezorgd en op de datum je aanduidt. Goede kwaliteit en beschrijving van de textiel.

Commande Taille de vêtement

J'ai fait une commande avec plusieurs articles. Pour le T-shirt Pastunette col V, Taille 44, j'ai été surprise de recevoir une taille 2XXL, ce qui doit correspondre à une taille 52 ou 54. Après avoir signalé la différence de taille, on m'a proposé de renvoyer gratuitement le vêtement et de me rembourser. Ce qui vient d'être fait. Le service après-vente est très attentif et efficace. Merci à eux Les autres articles sont tout à fait conformes à ma commande

Super ervaring

Snelle levering top kwaliteit voordelige prijs

Tot nog toe geen opmerkingen.

De bestelde goederen zijn nog niet lang genoeg in gebruik om de kwaliteit ervan te kunnen beoordelen.

Bon prix et livraison rapide

Je suis très satisfaite de mes commandes chez Mycomfort24: prix très compétitif, choix et livraison très rapide.

Ruim assortiment

Ruim assortiment

Kon niet beter

Goede kwaliteit, scherpe prijs. Snelle levering. Aanrader

tout a été parfait

facilité d'emploi à tous les niveaux

Top.Goede kwaliteit.Vlotte bestelling en levering

Zeer vlotte bestelling en levering!! Ik ben zeer tevreden over mijn Romanette dekbedovertrek ...lekker warm en goede kwaliteit. Zeker een aanrader naar de klanten toe.

zeer goed

stipt en correct

Ik heb reeds meerdere malen besteld bij Mycomfort. Zoals beddengoed en nachtkledij voor mijzelf en voor kinderen . Alles werd altijd op tijd geleverd en is van goede kwaliteit.

Aanvankelijk een probleem maar dat werd rechtgezet - dus correcte naservice!

De maat kwam niet overeen met de opgaven in de tabel - terwijl dat bij een vorige bestelling wel overeenkwam. Een pyjama was dus te groot en de andere had een andere samenstelling dan in de omschrijving weergegeven. Na melding hiervan, trof de verantwoordelijke bij Mycomfort een passende en correcte dienstverlening na terugsturen van onze bestelling. Waarvoor dank.

Avis sur Kiyoh