Bij een vorige bestelling van witte Schiesser onderbroeken heren, was er eentje die na 1 x wassen, waar de naad aan het rechter beenpijp los gekomen was. Dit heb ik per mail gemeld, maar geen antwoord op gekregen. Blijkbaar is er iets mis gelopen met de mail. Na nogmaals contact te hebben opgenomen, heeft Mycomfort24 een tegemoetkoming gedaan om een nieuwe slip te verkrijgen, waarvoor dank.
Revue originale
Positief
Ik vind het spijtig dat jullie er niet opstaan dat de merken die jullie verkopen verplicht zijn in België hun bijkomende uitleg in de drie landstalen te geven. Bij Falcke is er geen NL bij. Dus dit merk koop ik niet meer.
J’ai perdu un temps précieux à répéter la procédure pour avoir l’étiquette retour. Finalement j’ai téléphoné et une charmante personne a fait le nécessaire pour m’envoyer l’étiquette par mail.
Altijd in orde , en ze zijn zeer behulpzaam .
Délai de livraison HYPER rapide alors que je vis au Luxembourg !
J’ai commandé plusieurs fois, je suis très contente parce que ce que j’ai acheté comme des housses de couette qui sont toujours aussi belle qu’au début.
Vandaag besteld, morgen in huis. Super kwaliteit
Ruime keuze en snel geleverd !
Het is gemakkelijk kiezen op de website. De levering gebeurd vlot en de kwaliteit van mijn bestelling is ook ok. Af en toe zijn er mooie promoties.
Je trouve la marchandise que je souhaite ,de stock,avec un service rapide . Merci
Très bonne qualité de produits, petit bémol, j'ai acheté une housse de couette en 270 cm , mais je trouve qu'il y a un manque de choix dans cette mesure.
J’ai eu la mal chance de tomber sur une mauvaise qualité de vêtements Très bon service après-vente, un remboursement a été effectué. , le service est rapide et efficace
Bonjour Monsieur Desaedeleer Merci pour votre commentaire sur Kiyoh. Nous espérons que vous êtes satisfait sur la manière dont nous avons régler le problème du pyjama. Bien à vous L'équipe MyComfort24
Revue originale
Mis à part la mauvaise qualité de vêtements, le service est rapide et efficace
Vlotte bestelling, helemaal correct en heel vlug ter plaatse.
goede kwaliteit en goede service
Super, rapide et impeccable.
Bonjour Se sont de bon articles ,beaucoup de choix.Livrer à la dates prévues. Je le recommande a qui je peux.
Qualité des produits et Livraison dans les délais ! Facilité de payement. TOP. Merci
Voor herhaling vatbaa
Altijd juiste levering , discreet en hulp als het nodig is , prettig om mee samen te werken dank u
Ondegoed dat pa st en aangenaa m is
vlugge levering, kwaliteitsprodukt
Zeer snelle en duidelijke feedback bij vragen per mail. Goede prijzen. Kwaliteitsproducten. Had grote bestelling en kreeg er onverwacht nog 2 mooie fleecedekentjes bij! Zeer tevreden!!!
Pas grand chose à ajouter. Jusqu'ici j'ai toujours reçu rapidement tout ce que j'avais commandé. Que demander de plus ? Merci :0)
Tip: ontbrekende maten tijdig aanvullen.