Snelle correcte levering

De artikelen waren goed omschreven op de website. De service was snel en correct.

We waren tevreden

Zeer tevreden met bestelling, alleen moest er iets niet bevallen zijn er verzendingskosten om goederen terug te zenden, kan dit niet gratis in een Colruyt winkel terug bezorgt worden ?? Alleen maar een hint om nog beter te worden ??

perfecte service en levering

Onze aankoop verliep zeer vlot en met duidelijke omschrijving vh product.

Perfect, niets aan te merken.

Alles verliep zoals het moet.

Rapide et efficace

Prix intéressant, délai de livraison rapide et produit conforme à la description.

Prijs-kwaliteit is super.

Prijs-kwaliteit is super. Groot aanbod.

Vlot en vriendelijk

Correcte levering Omdat een betaling niet lukte, kon ik sommige artikels niet terug bestellen. De klantendienst heeft dit snel opgelost.

Super service clients

J'ai contacté le service client pour être certain de commander la bonne taille. Stéphanie, bilingue, m'a très bien aidé. Elle est allée mesurer différents articles et m'a rappelé par téléphone à un moment choisi qui me convenait. Elle m'a aussi dit qu'elle prendrait en charge les frais de retour si la taille proposée n'était pas bonne. Pour le reste, la commande est arrivée comme prévu, bien emballée. Impeccable.

Wij zijn zeer tevreden met de service die je krijgt en de snelheid en vriendelijkheid waarmee je mail wordt beantwoord.

Uiterst tevredener

Zeer tevreden.

Vlotte levering

Eerste bestelling geplaatst bij my comfort alles prima niets aan te merken

j'attends toujours un retour de votre part.

C'est la 2ème ou 3ème fois que je commande chez vous. Jusqu'ici aucun problème. Et là, ici, j'ai commandé 2 pyjamas pour moi. Voilà une semaine que j'attends l'étiquette de retour. D'habitude, cela va vite et je me demande si l'on ne m'a pas oubliée.

Het product beantwoordt volledig aan de eisen, de bestelling werd correct uitgevoerd en de levering gebeurde de volgende middag. Meer moet dat niet zijn!

Goede webshop

Vlotte service, scherpe prijzen, wat kan je nog meer wensen. Een tevreden klant, die zeker nog eens een bestelling gaat plaatsen.

Alles zeer vlot verlopen, snelle levering

Goede ervaring en snelle levering

Tevreden over de ontvangen goederen. Ik heb mij wel geabonneerd op de nieuwsbrieven, doch zou deze graag minder frequent ontvangen

Toppie !

Makkelijk gevonden wat we zochten aan een correcte prijs, gratis en vlug aan huis geleverd, TOP !

Bon service , bon suivi, top qualité

Vous répondez à mes attentes, c'est le principal.

ben heel tevreden van de artikels en ook van de service, zeker een aanrader!

Rien à dire, c'est parfait

Parfait

Large stock

Fiabilité rapidité large choix

Alles OK

Geen enkel probleem

Top kwaliteit en top service.

Alles heel duidelijk op de site en de bestelbon .

Très bon contact avec vos collaborateurs! Merci!

Rien à déclarer!

Alles in orde

Mijn eerste bestelling moest helaas retour wegens een te kleine maat van dekbedovertrek. Dit verliep heel vlot. Vervolgens nieuwe lakens besteld in de juiste maat en de verzending verliep opnieuw heel snel. Alles prima in orde dus!

Avis sur Kiyoh