Aangenaam dekbed

Ons nieuw dekbed is heel zacht, de katoenen tijk maakt dat ik geen last heb van statische electriciteit. Dit dekbed is voor mij perfect.

verzorgd en goed gerief

verzorgd

Kwaliteit snelle levering

Kwaliteit en correcte prijs Snelle levering

Envoie rapide

Envoie rapide , article conforme a la description bonne communication

Vlotte en correcte levering

Overzichtelijke site en heel vlugge levering!

Pas de problème

Je souhaiterais, prochainement, avoir la possibilité de me faire livrer dans mon Colruyt, sans frais.

Subliem

Alles voldoet aan verwachting!

les articles commandés correspondent à la qualité annoncée

Site clair et commande facile.

Rapidité et qualité

Très beau choix de draps en flanelle, de qualité (épaisseur et douceur hors catégorie) Je recommande le site et je recommanderai d’autres produits !

Tout s’est déroulé comme prévu.

Bien

Duidelijke info en correcte levering

Duidelijke info en correcte snelle levering

Betrouwbaar en stipt

----------------

excellent

très agréable et confortable

snel geleverd maar indien iets retour moet zelf kosten betalen

Is snel en correct geleverd maar ik vind het jammer wanneer je iets retour moet zenden dat hier kosten aan verbonden zijn. Is bij de meeste andere webwinkels niet het geval.

Duidelijke site

Zeer tevreden,maar ik mis collishop. Het aanbod is vrij beperkt. Te veel nieuwsbrieven

Produits de qualité et prix intéressants

Commande conforme et livraison rapide

Commande conforme à mes attentes. Livraison rapide

Bon rapport qualite/prix. Livraison reçue à temps et à heure

correct

juiste info en verzending correct!

Heel tevreden

Website overzichtelijk. Aanbod voor mij oké. Bestelling vlot kunnen plaatsen en betalen. Gratis levering!

bestelling werd zeer snel geleverd en ondergoed was van prime kwaliteit

Enorme keuze, overzichtelijke website en zeer handig in gebruik.

Leuk om bij jullie te winkelen.

Altijd een goede prijs/kwaliteit verhouding.

perfect

Website werkt prima voor het bestellen

Goed produkt vlotte levering

De qualité et rapide

Rien à dire sur la qualité des produits et la rapidité de l'envoie

Snelle levering en goede prijs

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.