perfect geleverd na één dag !

De goederen voldeden aan de verwachting en waren er inderdaad een dag na de bestelling.

was gewoon perfekt

zondag bestelt dinsdag ontvangen woensdag terug te groot en ander bestelt vrijdag ontvangen en ook terug betaling proficiat

Steeds uitmuntend

Altijd de beste merken aan eerlijke prijzen plus een snelle levering wat wil je nog meer

Klantenservice oké

Goede service en klantvriendelijk

Service impeccable, commande livrée le jour demandé !

Les trois pyjamas "HOM" sont de belle qualité et bien finis. Les slips "HOM" et "HANRO" sont impeccables et très confortables. Cependant, puis-je vous suggérer d'élargir votre gamme (pyjamas) avec la marque "MARINER" qui pour moi est encore de qualité supérieure. Dans le descriptif de vos articles, pourriez-vous svp ajouter le lieu où l'article a été fabriqué...

alles is stijlvolle kwaliteit

Alles is volledig naar wens !

Commande facile et pratique

Tout s'est déroulé au mieux de la commande à la livraison en passant par le paiement

Alles perfect

Mijn bestelling , er was een fout aan , mail gestuurd met foto 's en direct andere gekregen zeer correcte winkel

Perfect en snel geleverd.

Toffe site

Het is zeker en vast ok.

Goede opvolging

Producten prima, opvolging van het eerste verloren gegane pakje zeer goed en klantvriendelijk opgelost.

trés cordiale

on est reçu au téléphone très cordialement et bien renseigné et aidez merci

gewoon zoals het moet

snelle levering, goed verpakt en de juiste goederen. Al meermaals hier besteld en nog nooit een slechte ervaring gehad. En de prijzen zijn goed

goede bestelling, levering, kwaliteit goederen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

heel goed

vlotte afhandeling van de bestelling

Zacht bedovertrek

Goede kwaliteit van donsovertrekken , heel mooi en voelen heel zacht aan. De doos waarin deze werden geleverd was onderaan volledig open geweest en was voor een deel terug dicht gekleefd door De Post. Gelukkig was alles nog intact.

Uiterst tevreden.

De bestelling verliep zeer vlot. Zowel het bestellen van de goederen als de bestelling ben ik zeer tevreden. Goederen waren keurig verpakt.

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit

Goede kwaliteit. Stipte levering.

Voor elk wat wils wat prijsklasse betreft. Je vindt altijd wat je zoekt.

Perfecte prijs/kwaliteit

Ruime keuze in mijn favoriete merken.

Uitstekende prijs/kwaliteit

Heerlijk zacht beddengoed, mooie kwaliteit. Heel tevreden over mijn aankoop.

Onmiddellijk geholpen via mail

vriendelijk en heel behulpzaam

FACILE ET RAPIDE

J'ai déjà commandé plusieurs fois chez vous, soit des sous-vêtements Sloggi.

goeie service

De levering verloopt correct en alles is van goeie kwaliteit.

Prima kwaliteit

Ruime keuze,kwaliteit en vlugge levering

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.