Zeer goede servies en ervaring.

Ik had,dit niet verwacht zo snel bestelt en gelevert. top werk echt zeer goed bezig.

Au top

Tout est correct, rien à dire

Expédition rapide mais .. incomplète

Expédition de mon colis rapide , mais il manquait un article. Mais un e-mail au service clients a résolu le problème rapidement et l’article manquant m’a été envoyé rapidement

Correcte en vlotte levering.

Hiermee is eigenlijk alles gezegd. De levering verliep vlekkeloos en de goederen beantwoordden volledig aan de beschrijving en dus verwachtingen. Mycomfort24 is een onberispelijke, kwalitatieve leverancier.

Nog weinig ervaring : is pas eerste bestelling, dus nog even afwachten maar de goederen zien er goed uit ! Bestelling correct geleverd aan goede prijs

TOP!

Heel vlotte, verzorgde levering. Kwaliteitsvol product.

Tevreden over communicatie

Door een misverstand van mijn kant werd alles heel vriendelijk recht gezet, en verder alles in orde gebracht.

Was helemaal perfect.

Zeer vriendelijk, behulpzaam contactpersoon.

Heel tevreden, maar bij de laatste bestelling was er een artikel niet meer leverbaar in maat L, die toch op de website stond. Dus meer updaten zou fijn zijn.

Ruime keuze goede prijs

Ruime duidelijke keuze Goede prijs Correcte bestelling en levering

Bjorn Borg prima kwaliteit

Kwaliteitsvolle merken en vlugge levering

Correct zowel in levereringstijd als kwaliteit/prijs

Beschreven zoals hierboven

Kwaliteit is uitstekend en voldoet aan onze verwachtingen.

Idem aan de vorige beoordeling.

RAS

Pour les articles relatif à la literie , infos détails insuffisants

Kwaliteit en uitstekende service

Altijd kwaliteitsvolle producten. Vlotte levering Heb ooit iets moeten terugsturen en ging ook vlot, zonder problemen

Correcte levering van prima ondergoed.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Heel tevreden van de geleverde goederen. Ze voldoen volledig aan de verwachtingen en zijn van uitstekende kwaliteit. Ook de verzendîng was ok: verzorgd, goed beschermd en op de voorziene dag.

Levering een week te vroeg.

Ondanks dat ik een leveringsdatum had gekozen een week verder, omdat ik niet thuis was die week, werd pakje volgende dag geleverd. Vervolgens mag je niets passen want open verpakking wordt niet meer aanvaard. Alle andere online winkels maken hier geen probleem van. Ik zit nu met 6 niet passende slips die dochter niet gaat aandoen. Weggesmeten geld.

gemakkelijk

gemakkelijk

Correcte prijs, snelle verzending .

Correcte prijs snelle verzending en een kwalitatief aanbod.

Prima kwaliteit voor goede prijs

Commande linge de lit

Commande rapidement expédiée à la poste

Correct op alle vlakken

Reeds jaren bestel ik geregeld bij jullie (voorheen Collishop). Zeer correct wat betreft omruilen en de afhandeling, vriendelijke communicatie. Prijs/ kwaliteit mooie eerlijke goederen.

Goeie kwaliteit!

Mijn bestelling was snel geleverd. De artikels voldeden aan mijn verwachtingen. De promoties zijn welkom.

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.