Heel tevreden

Overzichtelijke website, snelle en verzorgde levering

vlugge en correcte levering

Bestelling voldoet aan de wensen, vlugge en correcte levering en heel leuk dat er ook nog een geurkaars als geschenk in het pakketje aanwezig was! Bedankt

Snel duidelijk en oplossingsgericht

Had 3 artikelen besteld met 1 gratis. Had eigenlijk 4 artikelen moeten bestellen en 3 betalen. Gemeld en jullie hebben 1 gratis opgestuurd. Zeer klantgericht en behulpzaam

Correcte informatie en uitstekende service

Zal zeker nog beroep doen op deze site!

uitstekend

Correcte levering van de goederen. Prijs/kwaliteit in orde.

Bestelde tops en onderbroeken zitten super. En vooral tegen een zéér scherpe prijs! Bedankt hiervoor.

Article de bonne qualité

Service fiable ,délai respecté

Goeie service

Snelle levering goeie kwaliteit en een goeie sevice

Vlotte afhandeling van mijn bestelling. Ruime keuze uit producten.

service sans problèmes

aucuns soucis la commande est venue assez rapidement c'est très facile et agréable

perfect

snel, reactief, vriendelijk, professioneel. Zeer goede ploeg.

Perfecte levering

Perfecte en juiste levering. Goede communicatie en perfecte hulp via telefoon.

Zeer goed en goedkoop

Zeer ruime keuze. Voordelige prijzen. Snelle levering. Het bestelde werd perfect geleverd. Zeer aantrekkelijke promoties.

Prima service en kwaliteit

Prima service, kwaliteit

Klantvriendelijk en zeer vlugge bezorging!

Het zeer verzorgd pakket werd binnen de 48 uur reeds geleverd door B-Post.

Uitstekend!

Bestelde al meerdere keren op MYCOMFORT en denk dat dit voldoende zegt over mijn waardering!

Top Service et Top Qualité

Je porte des articles Éminence depuis... et j'ai fait l'expérience de la livraison par MyConfort24 : Très bon Service, rapide et efficace, Très bons articles, en coton et confortables. Bref, je recommande et je mettrai bien une demie étoile en plus pour le Service. Parfait. Paul.

Ik ben globaal heel tevreden

Mycomfort24 is een prima onderneming snelle service maar ook zeer goede productkwaliteit. Hartelijk dank

Goede service!

Snel geleverd, leuke kortingen!

"BESCHIKBAARHEID" = 0,00000

Veel reclame door vaak e-mails te sturen, maar beschikbaarheid van een model en maat is VEEL TE laag!! Een compensatie van €5,00 is wel mooi, maar lost het probleem niet op!! Een leverancier die niet alle maten KAN aanbieden, verkoopt zijn stock en "thats it", moet je als klant daar tevreden mee zijn?? Van herenondergoed "Clever boxer Wit Ammolite Latin Boxer H" is de laatste 5 e-mails nog GEEN ENKELE keer de maat M beschikbaar geweest! OK! Er werd me gevraagd de recensie en quotering aan te passen. Ik blijf het "niet echt eerlijke" aanbieding vinden, want op die manier zal ik "mijn model dat ik graag had" altijd mislopen!!

Aanbod is ruim. Snelle levering.

Zeer tevreden klant

Gebruiksvriendelijke website, vlotte levering en zeer goede kwaliteit van de aangekochte artikelen. Ik ben een zeer tevreden klant en raad Mycomfort24 aan!

Vlot, ook voor retourneren.

Correcte levering.

Dit was mijn eerste bestelling en die is voor herhaling vatbaar.

Goede service, snelle levering

Ruime keuze, handige site

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.